Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ALANYASPOR HAKEM HATALARINDAN DERT YANDI

        ANTALYA (İHA) - Alanyaspor Futbol Şube Sorumlusu Metin Fahri Özçelik, son 2 haftada Alanyaspor aleyhine yapılan çok kritik hakem hatalarının olduğunu öne sürerek ileriki haftalarda bir daha yaşanmaması temennisinde bulundu.

        Hakemlerin çok kolay kart çıkardıklarını ve sonrada takımları eksik bıraktıklarını belirten Paşaoğlu, "Son 2 haftada maçlarımıza atanan genç hakemler ciddi hatalar yaptılar. Şanlıurfa maçında çok bariz bir penaltımız verilmedi. İkinci yarıda ofsayt olmayan pozisyonda gol olabilecek bir atağımız kesildi. Son Karabük maçında hem Ahmet Kesim hem de Deniz haksız bir şekilde oyundan atıldı. Bir penaltımız verilmedi. Tayfur'a gereksiz bir sarı kart çıkartıldı ve cezalı duruma düştü. Karabük maçında kaybettiğimiz 2 puanın tek sorumlusu hakemdir. Oyuncularımızın cezalı duruma düşmesinin nedeni hakemin yanlış kararlarıdır. Bu maçta 2 puanımız gitti. Bundan sonra oynayacağımız maçta 3 oyuncumuz haksız yere cezalı duruma düştü. Hakem 90 dakika kötü ve hatalı maç yönetince seyirci tepki gösterdi. Bu kez muhtemelen iki tribünümüzdeki seyirciler yasaklı hale gelecek" dedi.

        Kulübün ciddi para cezası da yiyeceğini kaydeden Paşaoğlu, "Hakem Ümit Öztürk'ün saymakla bitmeyen bu hataları nedeniyle kulübümüzün düştüğü duruma bakar mısınız? Takımımızın lider olamamasına mı yanalım, bu hafta oynamayacak olan oyuncularımıza mı yanalım. Adana maçına 3 bin seyircimizin giremeyecek olmasına mı yanalım. Kulüp olarak yiyeceğimiz para cezasına mı yanalım. Sayın Ümit Öztürk'e soruyum. Bundan sonraki süreçte Alanyaspor'un yaşadığı ve yaşayacağı bu bedellerin hangisini, kim karşılayacak? Yaşadığımız bu durum, tek başına bir hakemin hatalı kararlarının bir kulübe verdiği ve verebileceği zararlara en iyi örnek olmuştur. Kulüp olarak Merkez Hakem Kurulumuzu, gözlemciler ve temsilciler kurulumuzu daha dikkatli görev yapmaya davet ediyoruz. PTT 1. Lig'in de zorluk derecesi ortada. Hakemler tecrübe kazanacaksa derbi niteliğindeki maçlara değil, zorluk derecesi daha az olan maçlara atanmaları daha doğru olur" diye konuştu.

        (AÇ)

        02.12.2015 14:37:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa