Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        "GONDOL" VE "ESBOT"LAR SEZONU KAPATTI

        MUSTAFA KAPLAN

        ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehir'de bulunan Porsuk Çayı'nın vazgeçilmezleri arasında olan gondol ve esbotlar yoğun geçen yaz sezonunu kapattı.

        Olumsuz hava şartlarından dolayı sezona geç başlamasına rağmen gondol ve Esbot turları, yine binlerce insanın güzel zamanlar geçirmesini sağladı. Üzerinde onlarca evlenme teklifi ve birçok kutlamanın yapıldığı çayda, hava şartlarının olumsuzluğu, tekne ve gondolların yıllık bakımının yapılması nedeniyle turlar sona erdi. Yapılacak bakımların ardından önümüzdeki yıl tekrar suya indirilmesi planlanan gondol ve esbotlar, yeniden insanların hoşça vakit geçirmelerini sağlayacak.

        Çevredeki bazı vatandaşlar ise, turların bitmesine üzüldüklerini, sezonun yeniden açılmasını sabırsızlıkla bekleyeceklerini belirtti.

        (MK-KÇ)

        02.12.2015 14:21:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa