Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MESKİ, MERSİN KİTAP FUARI'NDA

        MERSİN (İHA) - Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Mersin Kitap Fuarında bilgilendirme standı açtı. Stantta, ziyaretçilere broşürler ve çeşitli hediyeler veriliyor.

        MESKİ Genel Müdürlüğü, CNR EXPO Yenişehir Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilen CNR Mersin Kitap Fuarı'ndaki stantta, vatandaşları suyun önemi, su tasarrufu kullanımı konularında bilgilendirilirken, MESKİ'nin faaliyetleri ile ilgili bilgilendirme broşürleri ve hediyeler veriyor.

        Vatandaşları bilgilendirmeyi önemsediklerini belirten MESKİ Genel Müdürü Turgut Aybak, "Suyun önemi ve tasarruflu kullanılması için elimizden gelen çalışmaları yapmaya devam edeceğiz. Bu konuda Mersinlilerin dikkatini çekmek ve suyumuzun ne kadar değerli olduğunu anlatabilmek için hazırladığımız değişik hediyelerle her eve ulaşabilmeyi amaçladık. Özellikle kanalizasyon ve yağmursuyu kanallarına çöp ve benzeri malzemelerin atılmaması konusunda vatandaşlarımızı bilgilendirmeye devam edeceğiz" dedi.

        (KYM-Y)

        02.12.2015 14:20:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mersin İlçeleri
        Tüm Mersin Haberleri
         Mersin

        Mersin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa