Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        CHP YÜREĞİR İLÇE YÖNETİMİ GÖREV BÖLÜMÜ YAPTI

        ADANA (İHA) - CHP Yüreğir İlçe Yönetim Kurulu görev bölümü yaptı.

        CHP Yüreğir İlçe Yönetim Kurulu, ilçe kongresinden sonra İsmet Yüksel başkanlığında toplandı. Yapılan görev bölümünde Başkan Vekili Nedim Tuğal, Sayman Mehmet Alyar, Sekreter Bülent Öğrü ve Eğitim Sekreteri Hayrettin Kaya oldu.

        Atilla Küçükşahin bilişim ve teknolojiden sorumlu, Atilla İnce örgütten sorumlu, Ahmet Bağlar yerel yönetimlerden sorumlu, Mehmet Acıbucu sendikalardan sorumlu, Abdulkerim Sadak tarım ve çiftçilerden sorumlu, Zeynep Kalkan derneklerden sorumlu, İsmail Dağlı gençlik kollarından sorumlu, Aytaç Özelköse iş adamlarından sorumlu, Çidem Seyrekel, Ali Üzüm sivil toplum örgütlerinden, Sahar Irk kadın kollarından sorumlu, Yeliz Başdinkçi esnaflardan sorumlu başkan yardımcılığına getirildi.

        Görev bölümünden sonra konuşma yapan CHP Yüreğir İlçe Başkanı İsmet Yüksel bundan sonraki hedeflerinin CHP'yi Yüreğir'de birinci parti yapmak ve ilk yerel seçimde Yüreğir Belediyesi'ni CHP'ye kazandırmak olduğunu belirterek, birlik ve beraberlik içerisinde tüm partililer ile birlikte çalışmalar yapacaklarını belirtti.

        (ELF-Y)

        02.12.2015 14:02:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa