Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARACABEY'DE KIRSAL MAHALLELERDE ÇALIŞMALAR TAM GAZ DEVAM EDİYOR

        YASİN KESKİN

        BURSA (İHA) - Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Kıranlar Mahallesini ziyaret ederek, belediyenin gerçekleştirdiği alt yapı çalışmalarını denetledi.

        Karacabey Belediyesi ve Bursa Büyükşehir Belediyesi'nce ortaklaşa sürdürülen altyapı çalışmalarının merkez-kırsal ayırt edilmeksizin 85 mahallede gerçekleştirildiğine vurgu yapan Ali Özkan, "Büyükşehir kanunu ile mahalle statüsüne kavuşan kırsal kesimdeki tüm mahallelerin belediye hizmetlerinden yararlandırılıyor. Artık mahalleler modern bir görünüme mutlaka kavuşturulacak" dedi.

        Çalışmaları denetlemenin ardından köy kahvesinde Özkan'a teşekkürlerini sunan vatandaşlar belediyenin kendilerine gösterdiği yakın ilgiden duydukları memnuniyeti ifade etti.

        (AF)

        02.12.2015 13:59:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa