Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KONYAALTI'NDA "EXPO VE YAŞLILAR KREŞİ"NDE SONA GELİNDİ

        ANTALYA (İHA) - Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, inşası hızla devam eden Expo 2016 Antalya Parkı ve Yaşlılar Kreşi-Kadın Sanat ve Eğitim Lokali Projeleri'nin de kısa bir süre içinde hizmete açılacağını duyurdu.

        Uluç Mahallesi'nde temeli atılan ve kısa bir süre içinde hizmete açılan Konyaaltı Belediyesi Çocuk Kreşi'yle bölgede önemli bir eksikliği giderdiklerini ifade eden Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Expo 2016 Antalya Parkı ve Yaşlılar Kreşi-Kadın Sanat ve Eğitim Lokali Projeleri'nde de sona gelindiğini bildirdi. Yaşlılar kreşinin 65 yaş üstü vatandaşlara hizmet vereceğini belirten Başkan Böcek, "Çalışan vatandaşlar, yaşlı anne ve babalarını, gündüz vakit geçirebilecekleri, içerisinde hobi bahçeleri ve atölyelerin de yer alacağı Yaşlılar Kreşi'ne bırakabilecekler. Burada atölyeler, hobi alanları; gösteri, toplantı ve kongre alanları yer alacak." diye konuştu.

        Akkuyu Mahallesi'nde inşası hızla devam eden Expo 2016 Antalya Parkı Projesi'nin ise sonuna gelindiğini ifade eden Muhittin Böcek, 32 bin metrekare alan üzerine inşa edilen projenin birkaç ay içinde tamamlanıp vatandaşın hizmetine açılacağını söyledi.

        Pınarbaşı, Toros, Siteler ve Akkuyu mahallelerine Expo 2016 Antalya Parkı Projesi'yle yeni bir cazibe alanı kazandırmış olacaklarını vurgulayan Böcek şöyle konuştu; "32 bin metrekare alan üzerine planladığımız proje içersinde bitki tüneli, 400 metre uzunluğunda ve 2 bin metrekare alana sahip dere formunda havuz, süz havuzları, suni çim kızak pisti, kafeteryalar, atölyeler, fitness, temalı çocuk oyun alanları, macera parkuru, gösteri alanı ve Expo Okulu gibi pek çok doğayla bütünleşik unsuru bir araya getiriyoruz" dedi.

        02.12.2015 13:54:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa