Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KÜTAHYA'DA AİLE OKULU SEMİNERİ

        HÜSEYİN EFE

        KÜTAHYA (İHA) - Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Müdürlüğü Aile ve Dini Rehberlik Daire Başkanlığı tarafından, din görevlilerine ve eşlerine yönelik, 'Aile dini değerler, eşlerarası iletişim, ailede çatışma ve çözüm yolları' konularında bilgilendirme ve aile yapısının desteklenmesi amacıyla Kütahya İl Müftülüğü tarafından hazırlanan 'Aile Okulu Semineri' yoğun bir katılımla başladı.

        Seminerin açılış töreninde konuşan Kütahya İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül, "Toplumun çekirdeğini aile oluşturur. Bir toplumun geleceğini tahmin etmek 'değerler' açısından aile yapısına bakmakla mümkündür. Değerler; kültür ve topluma anlam veren ölçütlerdir. Toplumun geneli ortak değerler üzerinde uzlaşır. Çünkü değerler, toplum fertleri tarafından paylaşılır, ciddiye alınır. Zira değerler, sosyal ihtiyaçların karşılanmasında fert ve topluma motivasyon işlevi kazandırır" dedi.

        Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Dr. Ülfet Görgülü, Aile Eğitim Formatörü Yasemin Davarcı ve Uzman Psikolog Filiz Güner Özduygu uzmanlık alanlarıyla ilgili sunumlar yaptılar.

        Seminerin yarın da devam edeceği belirtildi. (EFE)

        02.12.2015 13:48:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kütahya İlçeleri
        Tüm Kütahya Haberleri
         Kütahya

        Kütahya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa