Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAŞKAN KARAOSMANOĞLU, ''GENÇ GİRİŞİMCİLER ÇOĞALMALI''

        KOCAELİ (İHA) - Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, istihdam sağlayan yatırımcıları ve girişimcileri ziyaret etmeyi sürdürüyor.

        Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, girişimci ruh taşıyan, kendi işinin sahibi ve ekonomik olarak özgür olmak isteyen her gencin cesaretli olmasının önemine dikkat çekmeye devam ediyor. Başkan Karaosmanoğlu, Önder Vinç'in sahibi genç girişimci Hüseyin Aydın'a iş yerinde konuk oldu. Başkan Danışmanı Gültekin Görüm ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, girişimcilik faaliyetlerinin sadece bireysel değil, bilakis toplumsal fayda sağlamakta olduğunu ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, "Genç girişimciler çoğalmalıdır. Devlet desteklerinin var olduğu günümüzde, gençler fikirlerini pratiğe dökmelidirler. Faizsiz krediler ve yatırım yapmakta ki bürokrasinin aza indirilmesi herkes için fırsat oluşturuyor" dedi.

        Genç beyinlerin ortaya koyduğu yeni fikirler ve atılımcı iş yapma kabiliyetleri gelecekte dünya çapında şirketlerin oluşmasına büyük katkı sunacağını da vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Enerjisi yüksek gençlerin projeleriyle birlikte üretim artışı ve yeni istihdamla ülke ekonomisinin gücüde artacaktır. Özellikle gençlerimizin sorunlarla değil, iş hayatında yaptıkları çalışmalarla ön plana çıkmaları amacıyla yürütülen girişimcilik eğitimlerine katılımların çoğalmasını arzu ediyorum" diyen açıklamalar yaptı. Başkan Karaosmanoğlu daha sonra Önder Vinç'in sahibi Hüseyin Aydın'dan sektörün gelişimi hakkında bilgi aldı. İşlerinde başarılar dileyen Başkan Karaosmanoğlu, genç yaşta yakalanan bu güzel başarı için Aydın'ı tebrik etti.

        (GY-AY)

        02.12.2015 13:46:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa