Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        "KAYSERİ'DE TUTARSAK, TÜRKİYE'DE TUTACAĞIZ"

        KAYSERİ (İHA) - Genç Barış İnisiyatifi Derneği Genel Başkanı Emre Akkaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret etti. Ziyarette Kayseri'yi çok önemsediklerini ifade eden Akkaş, İstanbul ve Ankara'dan sonra ilk şubeyi Kayseri'de açtıklarını belirtti ve "Kayseri'de tutarsak Türkiye'de tutacağımıza inanıyoruz" dedi.

        Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, genel merkezi İstanbul'da olan Genç Barış İnisiyatifi Derneği yöneticileri ile bir süre görüştü. Gençlerin bu vatan ve millet için kaygılanıp çalışma yapmasını ve özellikle de barış konusunda faaliyet yürütmesini çok önemsediğini ifade eden Başkan Çelik, "Gençlerin bir taraftan hayata hazırlanırken bir taraftan da zamanlarının bir bölümünü toplumsal işlere ayırmaları bizi sevindiriyor. Böyle bir neslin olması bizi gelecek için umutlandırıyor" dedi.

        Genç Barış İnisiyatifi Derneği Genel Başkanı Emre Akkaş da derneklerinin 2012 yılında İstanbul'da üniversite öğrencileri tarafından kurulduğunu belirtti ve ilk şubeleri Ankara ve Kayseri'de açtıklarını söyledi. Birçok uluslararası dernek ve vakıfla işbirliği yapan bir dernek olduklarını ifade eden Akkaş, gençleri sosyal projelere yönlendirdiklerini belirtti. Kayseri'yi çok önemsediklerini de vurgulayan Akkaş, "Kayseri'de tutarsak Türkiye'de tutarız diye düşünüyoruz. Kayseri'de çok aktif de bir gençlik var" diye konuştu.

        (AÖ-Y)

        02.12.2015 13:44:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa