Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        OKULLAR LİGİ AÇILIŞINDA SAMUEL ETO'YA YOĞUN ÖĞRENCİ İLGİSİ

        - ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OKULLAR LİGİ BAŞLADI

        ERTUĞRUL GÜN

        ANTALYA (İHA) - Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin geçen yıl Türkiye'de ilk kez hayata geçirdiği Okullar Ligi, 2015-2016 sezonu düzenlenen törenle başladı. Açılış töreninde Antalyaspor'un başarılı futbolcusu Samuel Eto ilgi odağı oldu.

        Antalya Büyükşehir Belediyesi Okullar Ligi 2015-2016 sezonu açılış töreni Atatürk Spor Salonu'nda yapıldı. Okullar Ligi'nde bu yıl 80 okuldan, 140 takım ve 220 öğrenci kıyasıya mücadele edecek. Açılış toplantısına Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu, Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, Antalyaspor'un başarılı oyuncusu Samuel Eto ve öğrenciler katıldı. Öğrencilerin Antalyaspor'un başarılı oyuncusu Samuel Eto'ya ilgisi büyük oldu. Samuel Eto, konuşmak için kürsüye gelince öğrencilerin fotoğraf çektirmek istemesi üzerine izdiham yaşandı. Eto'yu korumaları alandan uzaklaştırdı.

        "HEPİNİZ ANTALYASPOR'UN GELECEĞİSİNİZ"

        Gençliği kötü alışkanlıklardan korumak, fiziksel ve ruhsal olarak sağlıklı bireyler yetiştirmek tüm çalışma ve projelerinin temel amacını oluşturduğunu hatırlatan Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu, "Bu konuda bir çok kurum ve kuruluşlar ile önemli protokoller imzalandı" dedi. Belediye başkanımız Okullar Ligi'ni başlatmasının gençler için en büyük şans olduğununun altını çizen Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, "Ben salonda bulunan gençlerden tek bir söz almak istiyorum. Hepiniz Antalyaspor'un geleceğisiniz. Hepinizi Antalyaspor Passo Ligi'ni almaya davet ediyorum" dedi.

        "ANTALYASPOR İLE GURUR DUYUYORUM"

        Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ise Türkiye'de bir ilk olarak hayata geçirdiğimiz Okullar Ligi'nin bugün 2'incisini başlatmanın mutluluğunu ve gururunu yaşadığını ifade ederek, "Tatil günlerimin büyük bir bölümünü basketbol oynayarak geçirdim. Sizler Antalya'nın evladısınız. Sizlerle bir konuda anlaşalım. Önce Antalyaspor'u tutacağız. Ondan sonra başka takımlara yönelebilirsiniz. Bizim için öncelik Antalyaspor" diye konuştu. Menderes Türel konuşmasından ardından kürsüye Eto'yu çağırdı. Gençlere seslenen Eto, "Antalyaspor ile gurur duyuyorum. Spor sağlıktır. Bu yüzden sporu asla bırakmayın. Hayatınıza devam ettirebilmek için her zaman sağlıklı olmalısınız" diye konuştu.

        Açılış töreninde Kenya Akrobasi grubu birbirinden renkli gösterilere imza attı. Program çeşitli okullardan gelen öğrencilerin karşılıkla basketbol müsabakası ile devam etti.

        02.12.2015 13:43:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa