Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ERCİŞ'TE 'EMEK VE ALIN TERİ' İSİMLİ FOTOĞRAF SERGİSİ

        NİHAT ÇAVUŞOĞLU

        VAN (İHA) - Van'ın Erciş ilçesindeki Sezai Karakoç Ortaokulu tarafından değerler eğitimi kapsamında 'Emek ve Alın Teri' konulu fotoğraf sergisi düzenlendi.

        Adnan Menderes Mahallesi'ndeki Sezai Karakoç Ortaokulu'nda düzenlenen fotoğraf sergisine Erciş Kaymakamı Mehmet Şirin Yaşar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Talay, şube müdürleri Yusuf Taşlı ve Nurullah Çiftci, Sezai Karakoç Ortaokulu Müdürü Yüksel Zorlu, okul müdürleri ile öğretmen ve öğrenciler katıldı. Sergi öncesi öğrencilere hitaben bir konuşma yapan Erciş Kaymakamı Mehmet Şirin Yaşar, emeğin önemine vurgu yaptı.

        Okul Müdürü Yüksel Zorlu'nun konuşmasının ardından resim performansı isimli video gösterildi. Sezai Karakoç Ortaokulu öğretmenleri ve aynı zamanda Van Yazarlar ve Şairler Derneği üyesi de olan Cihat Albayrak ve Çağlar Korkmaz'ın yanı sıra Erciş İş Okulu Öğretmeni Levent Albayrak'ın birlikte hazırladığı fotoğraf sergisi davetliler tarafından ilgi ile gezildi. Erciş'te faaliyet gösteren emektar 14 esnafın fotoğrafların yer aldığı sergide ayrıca, esnaflar da fotoğraflarının yanında yer aldı. Fotoğrafları dikkatle inceleyen Kaymakam Yaşar, esnaflarla birlikte hatıra fotoğrafı da çektirdi.

        (NÇ-MSA-Y)

        02.12.2015 13:35:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Van İlçeleri
        Tüm Van Haberleri
         Van

        Van

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa