Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARTEPE BELEDİYESİ ARALIK MECLİSİ TOPLANDI

        KOCAELİ (İHA) - Kartepe Belediye Meclisi, Aralık ayı toplantısında 9 gündem maddesini görüşerek karara bağladı.

        Kartepe Belediye Meclisi Aralık ayı 1. birleşim 1. oturumu Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in izinli olması nedeniyle Belediye Başkan Vekili Zafer Arat başkanlığında toplandı. Şeffaf belediyecilik uygulamaları kapsamında www.kartepe.bel.tr internet adresi üzerinden canlı yayın ile izlenen Kartepe Belediye Meclis toplantısı Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde gerçekleşti.

        Açılış ve yoklamanın ardından bir önceki aya ait tutanak özeti meclis üyelerince oylanarak kabul edildi. Gündem de yer alan rapor maddeleri arasındaki Arslanbey mahalle Muhtarlığına yer tahsisi ve 2016 mali yılı tarife cetveli ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu raporları, Sarımeşe mahallesi ve Maşukiye mahallelerinde 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği, İlçe mahalle idari sınırları dışında kalan ancak belediye sınırları içinde olan tanımsız orman alanlarının idari bir mahalle sınırına bağlanması ve bağlandığı mahallenin sınırlarının yeniden belirlenmesi ile ilgili İmar Komisyonu Raporları komisyonlarından geldiği şekilde kabul edildi.

        Meclise gelen teklif yazılarının da görüşülerek karara bağlandığı Kartepe Belediye Meclis toplantısı meclis üyelerinden Caner Akçil, Selahattin Altınkaya ve Mine Koç dışında eksiksiz katılımla tamamlandı.

        (GY)

        02.12.2015 13:25:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa