Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BYEGM MUĞLA İL MÜDÜRLÜĞÜ, AYDIN BASINIYLA BULUŞTU

        MEHMET BARLAS

        AYDIN (İHA) - Basın Yayın ve Enformasyon Muğla İl Müdürlüğü, düzenlenen etkinlikte Aydın'da faaliyette bulunan yerel basın temsilcileriyle bir araya geldi.

        Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü'ne (BYEGM) bağlı Basın Yayın ve Enformasyon Muğla İl Müdürlüğü tarafından Aydın'da yerel basın buluşması gerçekleştirildi. Toplantıya Aydın Valisi Erol Ayyıldız, Basın Yayın Enformasyon Muğla İl Müdürü Cavit Okur, Aydın Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Şükrü Söylevci, Basın İlan Kurumu Aydın Şube Müdürü Özgür Topaloğlu, Aydın Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Suat Deniz, Aydın Gazetecileri Dayanışma Derneği (AGD) Başkanı Mehmet Aydın, il genelinde faaliyette bulunan yerel gazeteler ile ulusal basın temsilcileri katıldı.

        Toplantının açılışında konuşan Basın Yayın ve Enformasyon Muğla İl Müdürü Cavit Okur, ulusal basın kuruluşlarıyla yarışacak bir yerel basın oluşturmayı arzu ettiklerini söyledi. Sorumluluk sahaları olan Aydın, Denizli ve Muğla illerinde bu yapıya sahip bir yerel basın kuruluşu bulunmadığını ifade eden Okur, Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürlüğü olarak yerel basının gelişip güçlenmesi için her türlü desteği verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini kaydetti.

        Basının 4'üncü kuvvet olduğuna vurgu yapan Vali Erol Ayyıldız ise, yapılan her haberin büyük bir sorumluluğu olduğuna işaret ederek; "Sizlerin yaptığı bir haber, sadece haberi konu alanları değil; toplumun farklı kesimlerinden birçok kişiyi de etkiliyor. Bunun sorumluluğu çok büyük. Menfaat veya hatır için yapılabilecek bir haber, insanların hayatlarını karartabiliyor. Bu yüzden basın, ciddi anlamda önemli ve iyi olmak zorunda. Basının doğru ve ahlaki bilgileri toplumla paylaşmasını önemsiyoruz. Bu yüzde doğru bilgiye ulaşmanızı sağlamak amacıyla sizlere yardımcı olmaya hazırız" diye konuştu.

        Toplantıda yapılan konuşmaların ardından Sarı Basın Kartı yönetmeliğinde yapılan değişiklikler hakkında bir sunum yapıldı. Toplantı Basın Yayın ve Enformasyon Muğla İl Müdürlüğü uzmanlarının yerel basın temsilcilerinin sorularını cevaplamasıyla sona erdi.

        (MB-İK-Y)

        02.12.2015 13:18:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa