Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TÜRKMENLERE ÜLKÜCÜLERDEN YARDIM

        GAZİANTEP (İHA) - Gaziantep Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından Suriye'de yer alan Türkmenlere yönelik başlatılan yardım kampanyası kapsamında, bir TIR sınır ötesine gönderildi.

        Rusya'nın ve Esad güçlerinin saldırılarına maruz kalan Bayırbucak Türkmeleri için Ülkü Ocakları Gaziantep İl Başkanlığı organizasyonunda, 'Türkmen Eline Türkün Elini Uzat' sloganıyla başlatılan yardım kampanyasında gıda ve kışlık acil ihtiyaç yardımı toplandı. Hayırseverlerden temin edilen giyim, su, gıda, bakliyat ve acil yardım malzemeleri, TIR'a yüklenerek Bayırbucak Türkmenlerine gönderildi. Ülkü Ocakları Gaziantep İl Başkanı M. Fuat Yozbatıran, "Topladığımız yardımları yüklediğimiz TIR'ı yola çıkarttık. Ülkü Ocakları genel merkezimizin başlatmış olduğu 'Türkmen Eline Türkün Elini Uzat' kampanyası doğrultusunda Gaziantep'te toplanan ilk yardım malzemeleri, kıyafet. gıda ve su ihtiyaçlarını gidermek üzere yardım topladık" dedi.

        Yozbatıran, yardım malzemelerin toplanmasında emeği geçenlere ve kampanyaya destek verenlere teşekkür etti.

        (SD-Y)

        02.12.2015 13:00:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa