Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YAP İŞLET DEVRET MODELİ, TURİSTİK TESİS İNŞAATI BAŞLADI

        TUNCAY TÜRKGÜLÜ

        DÜZCE (İHA) - Akçakoca Belediyesi tarafından Yap İşlet Devret Modeli ile müstecire verilen turistik tesis inşaatı başladı. Başkan Cüneyt Yemenici, inşaat alanında incelemelerde bulundu.

        Akçakoca'nın en güzel yerinde bulunan ve daha önce Çınar Oteli olarak bilinen alanın yıkılmasının ardından , yıllarca atıl olarak bulunan alanda Yap işlet Modeli ile bin metrekare alanda yapılacak olan Turistik bir tesis inşaat çalışması başladı.

        Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, inşaat sahasında incelemelerde bulunarak açıklama yaptı. Başkan Yemenici, "Uzun zamandır atıl duran alan, bir yatırımcı talip çıktı ve Yap işlet Modeli ile 10 yıllığına turistik tesis inşaatı başladı. Bu alanda Pastane, Bir restoran ve 10 odalı butik otel gibi işletme olacak. Yani eski Çınar otelinin yeni versiyonu olacak. Bu alan uzun zamandır atıl kalmıştı. İnşallah İşletmeci de arzulu istekli tahminimiz, 2016 yılında işletmeye açılacaktır" dedi.

        İşletmeci, Yusuf Yurtören yaptığı açıklamada, ''Akçakoca'ya bu güzel turistik tesisi kazandırmak için çalışmalara başladık, halkımıza yeni sezonda hizmete başlayacağız.Farkındalık yaratmak düşüncesindeyiz.Burada bir tane, pastane, onun yanında bilinen bir balık restoran, ve bütün odaların farklı farklı dizildiği 10 odalı butik otel olacak,Kumsal plaj olarak kullanılacak,denize yapılacak olan iskelemiz, gelecek yıl yapacağız ve sudan yüksek olacaktır.Dalga boyunu ölçülmesinin ardından iskele yapımına başlayacağız.Umarım Akçakoca'ya hayırlı olacaktır''diye konuştu.

        (TT-AY)

        02.12.2015 12:56:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
         Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa