Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MALKARA BELEDİYESPOR BAŞKANI CELAL YILMAZ: "TARAFTARIMIZIN GÖNLÜNÜ ALACAĞIZ"

        HÜSEYİN TAYYAR

        TEKİRDAĞ (İHA) - Tekirdağ Malkara Belediyespor Başkanı Celal Yılmaz, Çerkezköy karşısında alınan 3-2'lik mağlubiyetin taraftarı üzdüğünü ifade ederek, "Yenilginin acısını seri galibiyetlerle çıkaracağız. Biliyorum, Malkaralı sporseverleri üzdük, ama onların gönlünü alacağız" dedi.

        Çerkezköy karşılaşmasının ardından açıklama yapan Başkan Celal Yılmaz, açılış maçında üzücü bir yenilgi aldıklarını bildirdi. Yılmaz, "Aslında bu maça, açılış havasında bir hayli kenetlenmiştik ama olmadı. Malkaralı taraftarlarımızı üzdüğümüz için özür diliyoruz. İnşallah bunu telafi edeceğiz. Önümüzdeki maçlarda alacağımız seri galibiyetlerle taraftarımızı mutlu edeceğiz. Umutsuzluğa kapılmasınlar, desteklerini bizden esirgemesinler" diye konuştu.

        Taraftara centilmenlik konusunda mesaj veren Yılmaz, "Malkara 14 Kasım Stadında ağırladığımız her takıma, her zaman misafirperverlik göstermemiz Malkaralı'ya yakışan bir tavırdır. Dostluk yeşil sahadan hiç bir zaman eksik olmasın. Taraftarlarımızdan ricamız, her ne kadar öfkelensek de sinirlerimize hakim olup, taşkınlık yapmamaya özen göstermeliyiz" dedi.

        (HT-MK-Y)

        02.12.2015 12:55:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa