Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TURNUVADA DENK KUVVETLER

        TUNCAY TÜRKGÜLÜ

        DÜZCE (İHA) - Düzce Belediyesi Birimler Arası Halı Saha Futbol Turnuvasında maçlara denk kuvvetlerin mücadelesi damga vurdu.

        Kültür halı sahasında oynanan belediye turnuva maçlarında denk kuvvetler karşı karşıya geldi. Beşinci haftanın üçüncü maçlarında sahaya önce Mali Hizmetler müdürlüğü takımı ile İmar ve Şehircilik müdürlüğü takımı çıktı. Çetin geçen karşılaşmada takımların denk mücadelesi gözlemlendi. Karşılıklı atılan gollerle maç 2-2 berabere sonuçlandı. Gecenin ikinci maçında da Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü takımı ile İtfaiye müdürlüğü takımı karşılaştı. Bu maçın kazananı da 2-1'lik skorla Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü takımı oldu. Gecenin son maçı ise Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü takımı ile Veterinerlik İşleri Müdürlüğü takımı arasında oldu. Maçın başında yenik durumda olan Kültür ve Sosyal İşler daha sonra yaptığı ataklarla maçı lehine çevirdi ve sahadan 6-4 galip ayrıldı.

        (TT-AY)

        02.12.2015 12:55:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
         Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa