Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AKSARAY'DA BELŞARJ'A BÜYÜK İLGİ

        YASİN CAN

        AKSARAY (İHA) - Aksaray Belediyesi teknolojinin her türlü imkanlarını vatandaşlara ücretsiz sunmaya devam ediyor.

        Daha önce BELNET ücretsiz internet hizmetini kent meydanına, Ulu Cami ve Somuncu Baba Külliyesi'ne kurarak vatandaşlara ücretsiz internet hizmeti veren Aksaray Belediyesi, halkın yoğun olduğu Kılıçaslan Parkı'nda da ücretsiz internet yayınlarına başladı. Bunun yanı sıra Kent Meydanı ile Ulu Cami önüne yine engelliler için araç şarj istasyonu kuran Aksaray Belediyesi, en son geçtiğimiz günlerde Aksaray Üniversitesi bahçesine güneş enerjisi ile çalışan ve BELŞARJ adı verilen cep telefonu şarj etme ünitesini yerleştirerek öğrencilerin hizmetine sundu. Belediye, şimdi de Aksaray Devlet Hastanesi'nde BELŞARJ ünitesi kurma çalışmalarına başladı. Aksaray Üniversitesi öğrencileri, BELŞARJ ünitesinde cep telefonlarını şarj ederek kendilerine bu güzel imkanları sağlayan Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı'ya teşekkür etti.

        Aksaray Belediyesi'nin sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde birçok projelere öncülük ettiğini açıklayan Başkan Haluk Şahin Yazgı, "Öğrencilerimizin ve vatandaşlarımızın telefonlarını şarj etmesi maksatlı şehrimizin muhtelif yerlerine güneş enerjisi ile çalışan şarj ünitelerinden koymuştuk. Bir ünitemizi de üniversitemizin içine yerleştirdik. İnşallah ileri de Üniversite içinde bedava internet kullanılmasına imkân sağlayacak BELNET projesini de başlatacağız. Ayrıca Kılıçaslan Parkımızda internet yayınımız başladı. Piknik yapmaya gelen vatandaşlarımız BELNET sayesinde ücretsiz internet hizmetinden yararlanabilecekler. Devlet Hastanemizde de BELŞARJ ünitesi yerleştirerek hasta neye gelen vatandaşlarımız telefonlarını bu üniteden ücretsiz bir şekilde şarj etme imkânına kavuşmuş olacak. Bu konularla ilgili çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

        (YC-AH-Y)

        02.12.2015 12:54:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aksaray haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aksaray Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aksaray İlçeleri
        Tüm Aksaray Haberleri
         Aksaray

        Aksaray

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa