Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AHLAT SPOR DEPLASMANDA 4-0 KAZANDI

        - STAD ÇIKIŞINDA AHLAT SPOR YÖNETİCİLERİNİ VE FUTBOLCULARINI TAŞIYAN MİNİBÜSÜN CAMLARI BİR GRUP TARAFTAR TARAFINDAN KIRILDI

        SERDAR ADIYAMAN

        BİTLİS (İHA) - Bitlis Süper Amatör Lig'de mücadele eden Ahlat Aktaş Gençlerbirliği Spor, hafta sonu deplasmanda karşılaştığı Bitlis Gençlik Spor'u 4-0 mağlup etti.

        Oldukça güzel bir atmosferde başlayan maç sonunda ise Ahlat Sporlu yönetici ve futbolcularını taşıyan minibüsün camları stat çıkışında bir grup taraftar tarafından kırıldı. Konu ile ilgili bir açıklama yapan Ahlat Aktaş GB Spor Kulübü Başkanı Kaya Atılgan, öncelikle kazandıkları için oldukça mutlu olduklarını vurgulayarak, "Güzel bir atmosferde başlayan müsabaka, son ana kadar aynı şekilde devam etti. Bitlis Gençlik Spor yöneticilerini ve futbolcularının maç boyunca devam ettirdikleri centilmence hareketlerinden dolayı çok teşekkür ederim. Maç bitince de iki takım yöneticileri ve futbolcuları dostça bir şekilde bir birlerini kutladılar. Yeşil sahalarda en çok istediğimiz dostça görüntüler oluşturduk. Her ne kadar dışarıda aracımızın camları kırılsa dahi bu olayı tüm Bitlis'e mal etmek yanlış olur. Ayrıca maç başından sonuna kadar bizleri sürekli telefonla arayarak yanımızda olduğunu hissettiren, maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Ahlat Belediye Başkanı Sayın A. Mümtaz Çoban'a da teşekkür ederim. Öte yandan aldığımız 4-0'lık galibiyetle birlikte liderliğimizi sürdürüyoruz. İnşallah aynı tempoda devam edeceğiz. Bunun içinde takım idmanlarını devam ettiriyor. Bu yıl şampiyonluk için oldukça iddialı olduğumuzu en başından söylemiştik. Bu iddiamızı da yerine getirmek için gerek yöneticilerimiz gerekse teknik direktörümüz ve futbolcularımız var güçleriyle çalışmaktadır. Ahlat Spor futbolda hak ettiği noktaya gelecektir" dedi.

        Ahlat Aktaş GB Spor deplasmanda oynadığı Bitlis Gençlik Spor maçının ilk yarısını Hakan Acar ve Barış Öztürk'ün iki golüyle 3-0 kapatırken, ikinci devrede ise yine Barış Öztürk'ün golüyle 4-0 öne geçti. Müsabaka Ahlat Aktaş GB Spor'un 4-0'lık galibiyetiyle sona erdi.

        Ahlat Aktaş GB Spor, bu galibiyetle birlikte ligde 16 puanla liderliğini korudu.

        (SAD-MSA-Y)

        02.12.2015 12:52:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bitlis İlçeleri
        Tüm Bitlis Haberleri
         Bitlis

        Bitlis

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa