Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        2015 YILININ SON BELEDİYE MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

        - BELEDİYENİN 2016 BÜTÇESİ 65 MİLYON TL

        CEM KAAN TOKA

        BİLECİK (İHA) - Bilecik Belediyesi Aralık ayı Belediye Meclis toplantısı Belediye Başkanı Selim Yağcı başkanlığında gerçekleştirildi.

        Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen 2015 senesinin son belediye meclis toplantısında 5 gündem maddesi görüşüldü. Bu gündem maddeleri arasında en önemli madde olan Bilecik Belediyesi'nin 2016 yılı bütçesi ise 65 milyon TL olarak oylama sunuldu. Plan ve Bütçe Komisyonu'ndan oy birliği ile gelen bütçe, belediye meclisince de oy birliği ile kabul etti. İlk gündem maddesi olarak, 5393 sayılı Belediye Kanununun 18. maddesinin 1. fıkrasının (f) bendine istinaden, 2016 yılında uygulanacak olan ücret ve tarifeler ile ilgili Ücret ve Tarife Komisyonu raporunun görüşülmesi oy birliği ile kabul edildi. İkinci gündem maddesi olarak görüşülen, 5393 sayılı Belediye Kanununun 18. maddesinin 1. fıkrasının (f) bendine istinaden, mülkiyeti Belediyemize ait gayrimenkullere 2016 yılında uygulanacak kira bedelleri ile ilgili Kira tespit Komisyonu raporunun görüşülmesi de ile 3'üncü gündem maddesi, 5393 sayılı Belediye Kanununun 18. maddesinin 1. fıkrasının (a) bendine istinaden, 2016 yılına ait Performans Programı ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu raporunun görüşülmesi oy birliği ile kabul edildi.

        BELEDİYENİN 2016 BÜTÇESİ 65 MİLYON

        Dördüncü gündem olan 5393 sayılı Belediye Kanununun 18. maddesinin 1. fıkrasının (b) bendine istinaden, 2016 yılı Mali Bütçesi ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu raporunun görüşülmesi oy birliği ile kabul edildi. Plan ve Bütçe Komisyonu'ndan oybirliği ile gelen 65 milyon TL'lik 2016 yılı oylama sunularak, bütçe oy birliği ile kabul edildi. Aralık ayı meclis toplantısı İmar konularının ve başkanlıkça ve meclis üyelerince getirilecek konuların görüşülmesi ile 2015 yılı son meclis toplantısı sona erdi.

        (CKT-

        02.12.2015 12:50:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa