Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DÖŞEMEALTI BELEDİYESİ'NDEN MAHALLELERE YENİ TABELALAR

        ANTALYA (İHA) - Yeni Büyükşehir Yasası ile sınırları genişleyen Döşemealtı Belediyesi, köy tüzel kişiliği ve belde statüsü kaldırılıp Mahalleye dönüştürülen yerleşim yerlerine yeni tabelalar yerleştirdi.

        Döşemealtı Belediyesi,ilçe sınırlarının belirgin olması, yerli ve yabancı misafirlere adres bulmada yardımcı olunması, amacıyla yeni bir düzenleme yaptı. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından hazırlanan çalışma neticesinde Korkuteli Yol Kavşağı'na, KepturPark önüne, Yenice Mevkii'ne ve Bademağacı İlçe sınırına 5 ila 7 metre yüksekliğinde 4 adet totem dikildi.

        Kapatılan Belde Belediyeleri ile köy tüzel kişilikleri sonlandırılarak mahalleye dönüştürülen bölgelere mahallelerin isimlerinin yazıldığı 16 levha, ile bu mahalleleri işaret eden farklı noktalara 20 ayrı yön tabelası yerleştirildi. Benzer çalışma belediye hizmet binasında da yapıldı. Belediyeye gelen vatandaşların güçlük çekmeden hangi katta hangi birimin olduğunu bulabilmesi için büyük pano asıldı. Uygulamadan memnun olduğunu bildiren vatandaşlar, "Döşemealtı İlçesi çok büyüdü, hangi mahallenin sınırları nerede başlıyor, nerede bitiyor bilmek zordu, diğer taraftan hizmet binası son derece büyük ve karmaşık olduğundan gideceğimiz birimi sormadan bulamıyorduk bu konu İlçenin yerlisi içinde sonradan yerleşmiş olan bizler içinde önemli bir sorundu. Yeni düzenlemeden sonra hizmet binasında gideceğimiz birimi de mahalleleri de görevlilere yada bir başkasına sormadan rahatlıkla bulabiliyoruz" dediler.

        (EV-

        02.12.2015 12:48:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa