Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAŞKAN TÜTÜNCÜ'DEN OKULLARA ZİYARET

        ANTALYA (İHA) - Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 2 okulu ziyaret ederek, okulların bazı ihtiyaçlarını karşılama sözü verdi.

        Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, davet edildiği Halil Akyüz Ortaokulu ile Kepez İlkokulu- Ortaokulu'nun ihtiyaçlarını karşılama sözü verdi. Ziyaretlerinde okul yönetimi, öğretmenler ve okul aile birliği üyeleriyle görüşen Başkan Tütüncü, Halil Akyüz Ortaokulu'na bilgi sınıfı açma, engelli öğrenciler sınıfına eğitim materyalleri ile basketbol sahasını düzenleme, Kepez Ortaokulu'na ise bilgi sınıfı, bahçe düzenlemesi, kamelya ile çocuk oyun gereçleri sözünü verdi.

        Girdiği sınıflarda hem öğretmenlere hem de öğrencilere eğitim durumunu soran Tütüncü, kendi öğrencilik geçmişini anlatarak başarılı olunmasını istedi. Çocuklara daha güçlü yarınlara ulaşmaları için elinden gelen tüm desteği vereceğini belirten Tütüncü,"Benim öğrencilik yaşlarımda, bizim sınıfta sırada 5 kişi otururduk. Üç arkadaşımız ortada, iki arkadaşımız da sıranın kenarlarına oturarak dizinin üzerinde yazı yazardı. Sınıfımızda bırakın klimayı sobayı, camımız bile yoktu. İki yıl penceremizde cam yoktu. Size başarılı olmanız için çok daha iyi imkanlar sunuluyor. Yapmanız gereken tek şey, derslerinize iyi çalışmak''dedi.

        (EV-

        02.12.2015 12:48:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa