Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        1 ARALIK KONSERİNE YOĞUN İLGİ

        AHMET ARSLANTAŞ

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman Belediyesi ve Kültür ve Turizm Bakanlığı Elazığ Klasik Türk Müziği Korosu tarafından, Adıyaman'ın il oluşunun 61. yıldönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen 'Adıyaman Şarkıları' konseri büyük beğeni topladı.

        1 Aralık 1954 yılında il olan Adıyaman'ın il oluşunun 61. yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde Adıyaman Belediyesi ve Kültür ve Turizm Bakanlığı Elazığ Klasik Türk Müziği Korosu tarafından, Adıyaman Üniversitesi Rektörlük Konferans Salonu'nda düzenlenen 'Adıyaman Şarkıları' konseri büyük ilgi gördü.

        Programa, Vali Mahmut Demirtaş ve eşi Beyhan Demirtaş, Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu ve eşi Fulya Kutlu, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Talha Gönüllü ve eşi Necla Gönüllü, Kültür ve Turizm Bakanlığı Elazığ Klasik Türk Müziği Korosu Müdürü Olcay Bürhan, protokol üyeleri, kurum müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.

        Programın açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, programa ev sahipliği yapan Adıyaman Üniversitesi Rektörlüğüne ve programa katılan davetlilere teşekkür etti.

        Konuşmanın ardından Adıyaman Belediyesi Konservatuarı Harfane Grubunun seslendirdiği bir birinden güzel şarkılara eşlik eden Adıyamanlılar, gerek Adıyaman Harfane Grubuyla, Ahmet Âkil Yağınlı'nın kaleme aldığı 'Adıyaman'ı Düşünomda' şiirini seslendiren eğitimci Hakan Özöncel ile doyumsuz anlar yaşadı.

        Adıyaman Harfane Grubu'nun konserinden ve Hakan Özöncel'in şiirinden sonra Adıyaman haritası şeklindeki pastanın protokol üyeleri tarafından kesilmesi ile süren program son olarak Kültür ve Turizm Bakanlığı Elazığ Klasik Türk Müziği Korosu'nun sahne almasıyla devam etti. Koro Şefi Kenan Çimtay öncülüğünde seslendirdikleri türkülerle salonu coşturan Kültür ve Turizm Bakanlığı Elazığ Klasik Türk Müziği Korosu'nun konseri büyük alkış aldı.

        Konser sonunda Vali Mahmut Demirtaş, Kültür ve Turizm Bakanlığı Elazığ Klasik Türk Müziği Korosu adına Koro Şefi Kenan Çimtay'a; Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, Adıyaman Belediyesi Harfane Grubu adına Mustafa Çiftçi'ye ve Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Talha Gönüllü ise 'Adıyaman'ı Düşünomda' şiirini seslendiren Hakan Özöncel'e çiçek takdim etti.

        Program ikramların ardından sona erdi.

        (AHM)

        02.12.2015 12:15:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa