Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ALANYA BELEDİYESİ'NDEN SOSYAL MEDYA OKURYAZARLIĞI EĞİTİMİ

        ANTALYA (İHA) - Alanya Belediyesi, Habitat Derneği ve Alanya Kent Konseyi işbirliğinde yapılan protokolle 2010 yılından beri Alanya Belediyesi Emine Hacıkura Kütüphanesi'ndeki bilişim eğitimleri devam ediyor.

        Alanya Kültür Merkezi'nde "Geleceğini Tasarla" projesi kapsamında Master Eğitmen Ali Dayan tarafından verilen Sosyal Medya Okuryazarlığı eğitimine Başkan Yardımcısı Ali Yenialp, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

        İNTERNETİN GEÇMİŞİ VE GELECEĞİ ANLATILDI

        Master Eğitmen Ali Dayan tarafından verilen eğitimde, internetin geçmişten günümüze yaşadığı tarihsel dönüşümün ve sosyal medyanın günümüzdeki önemi örneklerle anlatıldı. Özellikle öğrencilere, sosyal medyanın ne gibi yararlarının ve zararlarının olabileceği, hangi araçlarla yönetildiği, sosyal medyada kişisel itibarın nasıl yönetileceği konusunda ayrıntılı bilgiler verildi.

        Sosyal medyanın yaygınlaşması ile konuşulmaya başlanan sosyal medya etiğimi ve internet hukuku hakkında bilgilendirme de yapılan eğitim kapsamında, sosyal medyanın geleneksel medyadan ayrıldığı noktalar da göz önünde bulundurularak, kullanıcıların aktif ve bilinçli sosyal medya kullanıcıları olmalarını sağlanmaya yönelik bilgiler paylaşıldı. Sunumun ardından katılımcılara katılım belgeleri takdim edildi.

        (SÇ-SÇ-Y)

        02.12.2015 12:09:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa