Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAŞKAN ÜZÜLMEZ, AMATÖR SPOR KULÜPLERİYLE BULUŞTU

        KOCAELİ (İHA) - Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, ilçede faaliyet gösteren amatör spor kulüpleri başkanları ile Macaras Restaurant'taki kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

        Toplantıda, Kartepe'nin spordaki marka değerini artırmak ve Kartepe Belediyespor'un yeni hedefleri konusunda karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu.

        Kartepe'ye değer katan çalışmalar içerisinde olduklarını hatırlatan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, her konuda olduğu gibi spor alanında da ilçede sağlanan birlik ve beraberliğin göstergesi olan bu toplantıya katılımları için katılımcılara teşekkür etti. Göreve geldikleri günden itibaren spora ve sporcuya yaptıkları yatırımlar ve sağladıkları desteklerin sürdüğünü kaydeden Başkan Üzülmez, "Sportif anlamda kazanılan başarılar ortadadır. İlk yıldan değişik kategorilerde şampiyonluklar yaşadık. Gençlerimizin başarısı hepimizin gurur kaynağı oldu. Yaz ve kış spor okullarımızda süren eğitim faaliyetleri yanında Kartepeli çocukların sporun farklı branşlarını yapabilmelerine imkan sağladık. İlkokul 5. Sınıf öğrencilerini bisikletlerle buluşturduk. Kartepe ilçesindeki okullarımız ve öğrencilerinin müsabakalara katılımında konaklama, malzeme ve ulaşım desteği verdik ve vermeye devam ediyoruz. Amatör spor kulüplerimize malzeme desteği ve nakdi yardım yanında ulaşım desteği de vermeye devam ediyoruz. Sporcu dostu başkan olarak spora hep destek tam destek vermeye devam edeceğiz" dedi.

        Kartepe Belediyespor'un hedeflerinden de bahseden Başkan Üzülmez, "Bir an önce profesyonel ligde mücadele ederek Kartepemizin spordaki marka değerini arttırmalıyız. Birlik ve beraberlik içerisinde iyi bir iletişim ile ilçedeki sportif başarılarını üst seviyeye çıkaracağız. Buna destek vereceğinize inancım tamdır. Sportif başarı çıtasını yükseltecek her türlü fikre açığız. Kartepe'deki sportif başarılara katkı veren sizler başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim" diye konuştu. Toplantı karşılıklı fikir alış verişi şeklinde içilen çaylar eşliğinde tamamlandı.

        (GY)

        02.12.2015 12:09:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa