Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        VALİ TUNA VE MİLLETVEKİLİ GÜNAY, SARICAKAYA İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ

        ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna ve AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, Sarıcakaya ilçesini ziyaret etti.

        İlk olarak Kaymakam Selman Erdoğan'ı makamında ziyaret eden Vali Tuna ve Milletvekili Günay, ilçede son zamanlarda yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kaymakamlık ziyaretinin ardından Vali Tuna ve Milletvekili Günay, Sarıcakaya Belediye Başkanı Faruk Güler'i makamında ziyaret etti. İlçe hakkında kısa bir bilgi veren Başkan Güler, hayata geçirdikleri projelerden bahsetti. Sarıcakaya Belediyesi tarafından hazırlanan ATV Motor Safari ve Paintball Merkezi Projesi'nin, Bursa Eskişehir Bilecik Kütahya Kalkınma Ajansı'ndan destek gördüğünü dile getiren Başkan Güler, bu kapsamda Sarıcakaya ilçesini daha iyi tanıtacaklarını söyledi. Başkan Güler, yaş sebze yetiştiriciliğini büyük bir başarıyla yürüten ilçenin bundan sonra turizm alanında da söz sahibi olacağını da sözlerinin sonuna ekledi.

        İlçenin kalkınmasına yönelik yapılan güzel işleri takdirle karşıladığını bildiren Vali Tuna, Başkan Güler'e ve meclis üyelerine bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.

        PREFABRİK EV İHTİYAÇ SAHİPLERİNE TESLİM EDİLDİ

        Vali Tuna ve Milletvekili Günay daha sonra Laçin Mahallesi'nde devlet-millet işbirliğiyle yapılan prefabrik konutun açılışını yaparak, Arslan ailesine teslim etti. Kısa bir sürede tamamlanan konutun açılış töreninde konuşan Vali Tuna, "Hepimiz hayırlı bir iş yapmanın gururuyla toplanmış bulunmaktayız" dedi. İhtiyaç sahibi aileyi daha iyi imkanlarda yaşamasını sağlamak adına herkesin çorbada tuzu olduğunu bildiren Vali Tuna, "Hep birlikte aileye yardımcı olduk. Bu işe vesile olan hayırsever insanlarımıza teşekkür ediyorum. Acılarımızı, dertlerimizi, sıkıntılarımızı birbirimize destek olarak azaltabiliriz. Bu ailemizin de barınma sorununu bu şekilde çözmüş oluyoruz. Diğer ihtiyaçlarına zaten Kaymakamlığımız, Sarıcakaya Belediyemiz ve hayırsever insanlarımız elbirliğiyle yardımcı olacaktır. Bu ailemiz gibi başka ailelerde vardır içimizde. O ailelerimize de destek olmak, sahip çıkmak bizim toplum olarak görevimizdir. Hem Allah katında, hem de bu ilçede, bu bölgede yaşayan insanlar olarak hepimizin ortak sorumluluğudur. Bu hanede bundan sonra yaşayacak Arslan ailesine huzurlu bir ömür yaşamalarını diliyorum" şeklinde konuştu.

        Baba İdris Arslan ve anne Emine Arslan da, devlete ve hayırsever vatandaşlara sonsuz teşekkür etti. Evin büyük oğlu engelli Talat Arslan ise, "Bundan önceki evimiz 2 katlı çok eski bir evdi. Merdivenleri tahta basamaklı olduğundan evin içinde hapiste gibiydim. Engelli arabam olmasına rağmen evden dışarı çıkamıyordum. Milletvekilimiz Emine Nur Günay ve Kaymakam Selman Erdoğan yaz aylarında beni ziyarete geldiklerinde bu sıkıntımı anlatmış ve ben onlardan sadece merdivenlere bir çözüm bulmalarını istemiştim. Onlar ise bana her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş bir ev verdiler. Herkesten Allah razı olsun" diye konuştu.

        Arslan ailesine teslim edilen konutun ardından Vali Tuna ve Milletvekili Günay, Sarıcakaya ilçesinden ayrıldı.

        (İHA-KÇ)

        02.12.2015 12:04:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa