Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞENKAYA'DA ''EVLİLİK VE AİLE HAYATI'' SEMİNERİ

        ERZURUM (İHA) - Toplumda sağlıklı ailelerinin çoğalmasına katkıda bulunmak amacıyla Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün geliştirdiği Aile Eğitim Programı (AEP) kapsamında Erzurum'un Şenkaya ilçesinde düzenlenen seminere 320 kişi katıldı.

        Erzurum Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Yakutiye Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Evlilik ve Aile Hayatı" ve '' Yaşlı Sağlığı'' konulu eğitim verildi.

        Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Şermin Zil, "Evlilik ve Aile Hayatı" Kamu Hastaneler Birliği'nden Zafer Zil ise ''Yaşlı Sağlığı'' konularında eğitim verdi.

        Şenkaya ilçesinde YİBO konferans salonunda düzenlenen eğitimlere Şenkaya belediye Başkan yardımcısı Osman Yüce, ilçedeki kamu kurumlarının yönetici ve çalışanları katıldı.

        Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sedat Abdulhakimoğulları, ilçelerde yapılan eğitim çalışmalarında çeşitli hedef kitlelere ulaştıklarını belirterek, tüm ilçelerde bu eğitimlerin yapılacağını ifade etti.

        Abdulhakimoğulları, amaçlarının Aile Eğitim Programı (AEP) kapsamında, aileleri bilinçlendirmek olduğunu belirterek, şunları söyledi:

        ''AEP ülkemizde sağlıklı, mutlu ve müreffeh ailelerin oluşması için ailelerin; eğitim, hukuk, iktisat, medya ve sağlık alanlarındaki hizmetlerden daha etkili biçimde yararlanmalarına, aile içi süreçlerini işlevselleştirerek aile yaşam kalitelerinin artmasına, sahip olduğu her türlü kaynağı etkili bir şekilde yönetmelerine ve karşılaşabilecekleri çeşitli risklere yönelik önlemler almalarına katkıda bulunmayı amaçlamaktadır''

        (ERZ-AA-Y)

        02.12.2015 11:55:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzurum İlçeleri
        Tüm Erzurum Haberleri
         Erzurum

        Erzurum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa