Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AKGEDİKLİLER TOKİ'DEN MEMNUN

        MANİSA (İHA) - Akgedik Mahalle Muhtarı Adem Uysal ve mahalle sakinleri Yunusemre Belediyesi tarafından Akgedik Mahallesinde hayata geçirilecek olan TOKİ projesiyle ilgili Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'yi ziyaret ederek memnuniyetlerini dile getirdiler.

        Akgedik Mahalle Muhtarı Adem Uysal yaptığı açıklamada, TOKİ projesinden dolayı memnun olduklarını belirterek, "Akgedik Mahallesinde Yunusemre Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan TOKİ projesiyle ilgili olarak memnuniyetimizi dile getirmek amacıyla Yunusemre Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Çerçi'ye ziyaret gerçekleştirdik. Mahallemizde hayata geçirilecek olan proje Manisa'nın konut sorununu giderecek ve Akgedik bölgesinin kalkınmasına katkıda bulunacaktır." dedi.

        Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ise, "Akgedik Mahalle Muhtarı Adem Uysal ve mahalle sakinleri Yunusemre Belediyesi tarafından Akgedik Mahallesinde hayata geçirilecek olan TOKİ projesiyle ilgili ziyaret gerçekleştirerek memnuniyetlerini dile getirdiler. Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederim. TOKİ projemiz tüm hızıyla devam ediyor." diye konuştu.

        (SC-Y)

        02.12.2015 11:54:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa