Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        CODUR SİYASET ARENASINDA

        ERZURUM (İHA) - Erzurum Arena Gazetesi İmtiyaz Sahibi, Burak Codur, bugün resmen Ak Parti Aziziye İlçe Başkanlığına aday oldu.

        Daha önce sosyal medya hesabından yayınladığı Aziziye İlçe Başkanlığına aday olma düşüncesini bugün resmileştiren Codur, öğle saatlerinde Ak Parti İl Başkanlığında müracaatını yaptı.

        Aziziye İlçe Başkanlığı için ilk müracaat Burak Codur, yaptığı açıklamada, "Ülkemiz zor günler geçirdi. Diyebilirim ki ülkemiz üzerindeki karanlık 1 Kasım itibari ile kalktı. Sokaklarımızın huzur dolması ile gönüllerimizde huzura erişti. Bu yolda bende köşemde ve gazetemde ülkemizin huzuru adına bir nebze fayda sağlayabilmişsem ne mutlu bana. Ülkemizin bekası için bundan sonraki çalışmalarımda bende Ak parti çatısı altında olmak için, müracaatta bulunarak Aziziye İlçe Başkanlığına talip oldum. Cenabı Allah'tan dileğim; Ülkemiz için, Ay yıldızlı bayrak için, Adalet ve Kalkınma Partimiz için, Şehrimiz için ve Dadaşın tarihine tanıklık eden Aziziye için hayırlısı ne ise o olsun! Hayırlısı ben isem ben, hayırlı olacak bir başka arkadaşımız ise o olsun.Girmiş olduğum bu yolda desteklerinizi ve dualarını bekliyor, her birinizi saygı ile selamlıyorum.'' dedi.

        (ERZ-AT-Y)

        02.12.2015 11:53:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzurum İlçeleri
        Tüm Erzurum Haberleri
         Erzurum

        Erzurum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa