Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BÜYÜKŞEHİR EĞİTİM SEMİNERLERİNE DEVAM EDİYOR

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı'nca, İhale Uygulama Eğitim Semineri düzenlendi.

        Manisa Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen İhale Uygulama Eğitim Semineri'ne Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş,Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, şube müdürleri ve birim sorumlularının katıldı. İçişleri Bakanlığı Başkontrolörü Osman Can Yenice tarafından Atatürk Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirilen eğitim seminerleri 3 gün daha devam edecek.

        Seminerin açılış konuşmasını İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Muzaffer Şaşmaz yaptı. Şaşmaz, "Büyükşehir Belediye'mizin yönetim yapısının geliştirilmesi ve hizmet kalitesinin yükseltilmesi için yapılan hizmet içi eğitimler kapsamında ülkemizin en iyi uzmanlarını belediyemize davet ediyoruz." dedi.

        Şaşmaz, "Bugün, toplamda 4 gün sürecek eğitimlerimizin ilk buluşmasını gerçekleştirdik. İhale sürecinin yönetiminde en iyi örnek olmak için sürekli eğitim gerçekleştireceğiz. En iyi eğitimcileri getirmek için hep çalışıyoruz. Bizlerden yardımlarını eksik etmeyen Genel Sekreterimiz Halil Memiş ve Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e teşekkürlerimi sunuyorum." diye konuştu.

        Eğitim seminerinde konuşan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, "Belediye başkanımızın talimatları doğrultusunda eğitim seminerlerimizle personelimizle birlikte olacağız. Öyle bir çağda yaşıyoruz ki artık kendimize bile yetişemiyoruz. Bu nedenle sürekli olarak değişen mevzuatı takip etmek zorlaşıyor. O yüzden bu eğitim seminerleri çok büyük önem taşımakla birlikte farklı bakış açılarını yakalayabilmek adına çok büyük önem arz etmektedir. Tüm ülkede bu uygulamaların nasıl yapıldığını bilen eğitmenler eşliğinde bu seminerleri düzenliyoruz. Buraya gelen her eğitmenimizin bize farklı bir bakış açısı katacağına inanıyorum. Hukuk, sizin iyi niyetinize bakmadan belge ister. Dolayısıyla burada göreceğiniz eğitimlerle işinizi belgelerle doğru bir şekilde yapmayı anlatacaklar. Devlette güven belgeyle olur. Elbette biz, her zaman doğru olan neyse onu yapacağız." diyerek konuşmasının sonunda seminerlere katılan Büyükşehir Belediyesi personeline başarı diledi.

        (SC-Y)

        02.12.2015 11:16:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa