Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        CEYHAN'DAN BAYIRBUCAK TÜRKMENLERİNE YARDIM

        ADANA (İHA) - Ceyhan Belediyesi'nin öncülüğünde 'Elini Türkmeneli'ne Uzat' sloganı ile başlatılan hayır kampanyası çerçevesinde hayırsever vatandaşlardan temin edilen 5 Tır dolusu yardım malzemesi Bayırbucak Türkmenlerine ulaştırılmak üzere Ceyhan'dan yola çıktı.

        Yardım malzemelerinin Ceyhan Belediyesi Hayır Çarşısı önünden yüklenmesinin ardından bir açıklama yapan Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, 'Elini Türkmeneli'ne Uzat' sloganı ile başlattıkları yardım kampanyası çerçevesinde içerisinde kışlık giyecek, yatak, battaniye ve temel gıda maddelerinin çoğunlukta bulunduğu 5 yardım Tır'ını Bayırbucak Türkmenlerine ulaştırmak üzere Ceyhan'dan uğurladıklarını söyledi.

        Çok zor şartlarda canını, malını, namusunu ve vatanını korumak için mücadele veren Türkmenlerin gazasının mübarek olmasını dileyen Öztürk, "Ceyhan'da hayırsever vatandaşlarımızın katkı ve yardımlarını Türkmen kardeşlerimize ulaştırmak için konvoyumuzu gönderdik. Kadir şinas milletimiz, dünyanın neresinde olursa olsun her zaman mazlumun yanında olmuştur. Bu vesile ile tüm hayırsever vatandaşlarımıza şahsım, kurumum ve milletim adına teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun" diye konuştu.

        Başkan Alemdar Öztürk daha sonra Hatay'ın Yayladağı ilçesindeki kampa götürülmek üzere yola çıkan yardım Tırlarını uğurladı.

        (ELF-Y)

        02.12.2015 10:58:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa