Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AKHİSAR HACIOSMANLAR'DA KIŞA HAZIRLIK

        BARIŞ GEZİCİ

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Akhisar ilçesine bağlı Hacıosmanlar Mahallesinde parke taşı döşeme çalışmasında sona gelindi.

        Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından kışa hazırlık çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor. Bu kapsamda yol çalışmalarını hızlandıran ekipler, Akhisar ilçesine bağlı Hacıosmanlar Mahallesindeki 1 kilometrelik kilit parke yol çalışmasında sona geldi.

        Konuyla ilgili memnuniyetini aktaran Hacıosmanlar Mahallesi Muhtarı Yusuf Çalımcı, "Daha önce verilip bir türlü yapılamayan yolları Başkanımız Cengiz Ergün hemen yapımını gerçekleştirdi. Her zaman bizim yanımızda olan Başkanımıza mahalle sakinleri adına teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

        (SC-Y)

        02.12.2015 10:57:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa