Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YUNUSEMRE BELEDİYE MECLİSİ 2015 YILI SON MECLİSİ YAPTI

        MANİSA (İHA) - Yunusemre Belediyesi 2015 yılı son Meclis Toplantısı olan Aralık Ayı Meclis Toplantısını bütün Belediye Meclis Üyelerinin katılımıyla gerçekleştirdi.

        22 Gündem Maddesi'nin görüşüldüğü Yunusemre Belediyesi Aralık Ayı Meclis Toplantısı, bütün belediye meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. 22 gündem maddesinden sadece 3. madde hariç bütün maddeler oybirliği ile kabul edildi. 3. madde olan Evrenos Mahallesi tarafından talep edilen sondaj kuyusu için yer tahsisi hususundaki rapor görüşüldü. AK Partili Belediye Meclis Üyeleri rapora onay verirken, CHP ve MHP'li Meclis Üyeleri ise ret oyu kullandı. Muradiye'de su sorununun acilen çözüme kavuşması gerektiğini belirten Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Muradiye'nin su sorunundan önce imar sorununun daha öncelikli olduğunu ve önce imar sorununu çözüme kavuşturacaklarını, ardından da su sorununu çözüm kavuşturacaklarını dile getirdi.

        BİLİŞİM FUARI GELİYOR

        Yunusemre Belediyesi ile OSB arasında ortaklaşa projelerin yapılabilmesi için çalışmaların yapılması hususunda rapor görüşüldü. Sanayi Teknoloji ve Bilişim Komisyonu tarafından geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen VESTEL ziyaretinin bu kapsamda önem teşkil ettiğini belirten MHP'li Belediye Meclis Üyesi Gültekin Aşcı, "Manisa'mız ve Yunusemre'miz için büyük kazanım olacağına inandığımız Bilişim Fuarı'nı Vestel A.Ş ile birlikte organize etmek istediğini gerçekleştirdiğimiz inceleme gezimizde dile getirdik. Teknoloji'nin asıl merkezinin Manisa olduğunu vurgulamak için Bilişim Fuarı'nın Manisa'da yapılması gerekmekte. Vestel A.Ş olarak kendileri de bizim fikrimizin olumlu olacağı kanaatine vardılar. Bu konu üzerinde onlar da gerekli araştırmalarını yapacaklar. Bu konunun geniş çaplı tartışılarak, Bilişim Fuarı'nın Manisa'da açılması aşamasında bizlerle aynı düşünceleri paylaştıklarını belirtiler" dedi.

        2016 yılı ilk Belediye Meclis Toplantısı'nın 5 Ocak 2016 Salı günü yapılması kararlaştırılarak 2015 yılı son meclis toplantısı sonlandırıldı.

        (SC-Y)

        02.12.2015 10:51:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa