Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        HİNDİSTANLI ÖĞRETİM ÜYELERİNDEN IĞDIR ÜNİVERSİTESİ'NE ZİYARET

        IĞDIR (İHA) - Hindistan'dan gelen öğretim üyeleri, Iğdır Üniversitesi'ni ziyaret etti.

        Iğdır Üniversitesi Dış İlişkiler Ofisi tarafından yürütülen yurtiçinde eğitim veren yükseköğretim kurumları ile yurtdışında eğitim veren ve denkliği yükseköğretim kurumları tarafından tanınan yükseköğretim kurumları arasında öğrenci ve öğretim elemanı değişimini gerçekleştiren Mevlana Değişim Programı kapsamında Hindistan Aurangabad Dr. Basaheb Ambedkar Marathwada Üniversitesi'nden gelen öğretim elemanları Prof. Dr. Yeshwant Kondji Khillare ve Dr. Pramod Murari Davne, Iğdır Üniversitesi'ni ziyaret etti. Hindistan Aurangabad Dr. Basaheb Ambedkar Marathwada Üniversitesi'nden gelen öğretim elemanları ilk olarak Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz'ı makamında ziyaret ettiler.

        Hindistan'dan gelen öğretim elemanları, Mevlana Değişim Programı'nın yanı sıra ikili ilişkileri geliştirmek adına Iğdır Üniversitesi'nde bulunmaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek, programın yürütülmesinde emeği geçen herkese çok teşekkür ettiler.

        Gelen öğretim elemanları, Iğdır Üniversitesi öğrencileriyle bir araya geldiler. Öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan öğretim görevlileri, öğrencilerden gelen soruları itinayla cevapladılar.

        (MSA-Y)

        02.12.2015 10:24:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Iğdır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Iğdır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Iğdır İlçeleri
        Tüm Iğdır Haberleri
         Iğdır

        Iğdır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa