Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        HANÖNÜ MÜFTÜLÜĞÜNDEN GENÇLERLE MUHABBET PROGRAMI

        EMRE YILMAZ

        KASTAMONU (İHA) - Hanönü ilçesinde İlçe Müftülüğü tarafından Din Görevlileri Derneği'nde Gençlerle Muhabbet programı düzenliyor.

        İlçe Müftüsü Osman Sağlam yaptığı açıklamada İlçe Müftülüğü olarak İlçede sosyal faaliyetlerde de bulunduklarını söyledi. Sağlam, her Pazartesi günü yatsı namazından sonra Din Görevlileri Derneğinde Gençlerle Muhabbet Programı kapsamında ilçe Merkez Cami imamı Yılmaz Ünal tarafından sazlı sözlü sohbet programı düzenlediklerini belirtti. İlçedeki gençlerle dini bilgiler ve hayatta olabilecek, yaşanabilecek dersler hakkında sohbetler ettiklerini ifade eden Müftü Sağlam, aynı zamanda şarkı, türkü ve ilahiler okunarak vakit geçirildiğini anlattı. Öğrenmek isteyen gençlere saz çalma dersi verildiğini de belirten Sağlam, İlçede yapılan voleybol, masa tenisi, futbol turnuvalarına da Müftülük olarak katıldıklarını kaydetti.

        (EY-OA-Y)

        02.12.2015 10:12:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kastamonu İlçeleri
        Tüm Kastamonu Haberleri
         Kastamonu

        Kastamonu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa