Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GREKOROMEN GÜREŞ 1. LİG 2. KADEME MÜSABAKALARI

        - GÜREŞ FEDERASYONU ADANA İL TEMSİLCİSİ İNCE:

        - "SÜPER LİG'DE TAKIMIMIZIN OLMASI BİZLER İÇİN ÇOK ÖNEMLİ"

        ADANA (İHA) - Güreş Federasyonu faaliyet programında yer alan "Büyük Erkekler Grekoromen Güreş 1. Lig 2. Kademe " müsabakaları Adana'da tamamlandı.

        Güreş Federasyonu Adana İl Temsilcisi Yusuf İnce, Asım Savaş Spor Salonu'nda gerçekleştirilen müsabakalara Adana Büyükşehir Belediyespor, Yozgat Belediye Spor Kulübü ve Niğde Gençlik Spor takımlarının katıldığını söyledi.

        İnce, müsabakaları sorunsuz bir şekilde tamamladıklarını ifade ederek, "Süper Lig'de takımımızın olması bizler için çok önemli. Bu müsabakaların devamı gelecek hafta Niğde'de gerçekleştirilecek. Turnuva sonunda ilk iki dereceyi elde eden takım Süper Lige yükselecek. Burada yaptığımız müsabakalarda kulüplerimize Adana konukseverliğini gösterdik" diye konuştu.

        Gerçekleştirilen müsabakalar sonunda Yozgat Belediyespor, Niğde Gençlikspor'u 6-3 yenmeyi başardı. Niğde Gençlikspor -Adana Büyükşehir Belediyespor'u 5-4 yendi. Yozgat Belediyespor Kulübü, Adana Büyükşehir Belediyespor karşısında 6-3 kazandı.

        Bu arada, müsabakaları Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel, Sarıçam İlçe Müdürü Ali Bilgiç'te yakından izleyerek konuk ekiplere başarılar diledi.

        (ELF-Y)

        02.12.2015 10:06:00 TSI

        NNNN

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa