Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YEDAŞ, PAYDAŞLARINI BİR ARAYA GETİRDİ

        SAMSUN (İHA) - YEDAŞ ve ETL'nin ev sahipliğinde düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü akşam yemeğini şehit ve gazi derneklerinin üyeleri onurlandırdı.

        Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ün, "Dünyanın her yerinde öğretmenler, toplumun en özverili ve en saygıdeğer öğeleridir" sözünden esinlenen YEDAŞ ve ETL Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı ve English Academy, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Samsun Anemon Hotel'de özel bir akşam yemeği düzenledi. Şehit ve gazi derneklerinin onurlandırdığı bu anlamlı geceye YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu, Canik Belediye Başkan Yardımcısı Alican Usta, YEDAŞ ve ETL Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı ve English Academy'nin yöneticileri, özel eğitim kurumlarındaki İngilizce öğretmenleri ve YEDAŞ bünyesinde çalışan personellerin eşleri öğretmen olanlar katıldı.

        "ŞANSLIYIZ Kİ, YEDAŞ GİBİ ÖRNEK BİR ŞİRKETE SAHİBİZ"

        Türkiye Muharip Gaziler Derneği Samsun Şube Başkanı Ahmet Diril, YEDAŞ'ın her zaman örnek projelere ev sahipliği yaptığını belirterek, "Bu güzel gecenin düzenlenmesine vesile olan başta YEDAŞ Genel Müdürü Sayın Nurettin Türkoğlu Bey'e ve ekibine teşekkür ediyorum. Ne şanslıyız ki, YEDAŞ gibi bir şirket Samsun'dan yükselerek, ülkemizde ve hatta sınırlarımız dışında diğer şirketlerce örnek alınıyor. Bu başarıyı alkışlıyor ve daimi olmasını diliyoruz" dedi.

        Ülke genelinde 113 şehit öğretmenin olduğunun altı çizen Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı Karadeniz Temsilcisi Bilal Erim ise, "YEDAŞ ve ETL'nin sayesinde öğretmen şehitlerimizi rahmetle, minnetle ve şükranla anma fırsatı bulduk" ifadelerini kullandı.

        "BU HİKAYENİN AMACI KALICI DİYALOGLAR KURMAK"

        Öğretmenlerin ülke için önemine değinen ve bir arada olmaktan dolayı mutluluğunu dile getiren YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu, "Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk, bu vatanı emanet edeceğimiz nesillerin çağdaş, eğitimli, ilim ve irfan dolu nesiller olmasını istemekteydi. Bizler de bu yol üzerinde ilerliyoruz. Yönetim modelimiz gereği sürdürülebilir ilişkiler kurarak, misafiri olduğumuz şu dünyada, gelecek kuşakların yaşam haklarına saygı duymayı, çok müdahale etmeden, her daim ekolojik dengeyi korumayı amaçlıyoruz" dedi. Bütün hikayenin aslında kalıcı diyalogların oluşmasına zemin hazırlamak olduğunu belirten Genel Müdür Türkoğlu, "Her ay elektrik tüketiminizin dışında YEDAŞ hayatımızın neresinde var? diye sorguladığınızda göreceksiniz ki, YEDAŞ kalıcı ilişkiler kurarak uyguladığı Kurumsal Sosyal Sorumluluk projeleri ile hayatınızın bir alanında mutlaka var" şeklinde konuştu.

        "SÜRDÜRÜLEBİLİR İLİŞKİLERİN KURULMASINA VESİLE OLUYORUZ"

        Bu yemeğin ayrı bir öneminin olduğunu vurgulayan Türkoğlu, "Bugün sürdürülebilir olmak adına 5 yıldır uyguladığımız dünyanın en gelişmiş ülkelerinde kullanılan bir yönetim modeli olan Toplam Kalite Yönetim Modeli'nin en önemli parçasını uyguluyoruz. Nasıl oluyor diyeceksiniz? YEDAŞ ve ETL paydaşlığında düzenlenen bu gecede aramızda Şehit ve Gazi Dernekleri de bulunuyor. YEDAŞ'ın yönetim modeli ne diyor? Bütün paydaşlar ortak bir sinerjide yön birliği sağlamalı ve sürdürülebilir ilişkiler kurmalı. Buradaki herkes bizim iki paydaşımızı oluşturuyor. Müşteri ve toplum. Daha önce YEDAŞ olarak, hem ETL ile hem de Şehit ve Gazi Dernekleri ile bir araya geldik. Bu akşam ise 'sürdürülebilir ilişkilerin' kurulmasına vesile olduk ve ikinci buluşmamızda her iki paydaşımızı da bir araya getirdik. Bu buluşmalar geleneksel hale getireceğiz" diye konuştu.

        ŞEHİT VE GAZİ ÇOCUKLARINA İNGİLİZCE EĞİTİM DESTEĞİ

        Şehit ve gazi derneklerindeki öğrenciler için YEDAŞ'ın eğitim ihtiyaçları başta olmak üzere, devlet yoluyla çözülebilecek tüm ihtiyaçların karşılanmasında attığı ilk adıma ETL'den cevap geldi. 'İngilizce Eğitim' teklifi götüren ETL'ye teşekkür eden Türkoğlu şunları söyledi: "Dünya ölçeğinde hedefleri olan, Avrupa'nın ilk 10 şirketi arasında olmayı vizyon edinmiş bir şirketin Avrupa'ya göndereceği başarılı öğrencilerin yabancı diline bu vesile ile katkı sağlamış olacağız. Bu tür tüm teklif ve projelere açığız."

        Yemeğin sonunda öğretmenler arasında düzenlenen çekilişte, İngiltere'de bir haftalık yabancı dil eğitimi kazanan öğretmen ise özel bir eğitim kurumunda İngilizce öğretmenliği yapan Atiye Dönmez Aral oldu. Davetlilere Malatya yöresine ait özel olarak hazırlanmış kayısı ve badem tabağı hediye edildi.

        (SAM-SLH-Y)

        02.12.2015 10:03:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Samsun İlçeleri
        Tüm Samsun Haberleri
         Samsun

        Samsun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa