Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BÖĞÜRGEN'DEN BAŞKAN DOĞAN'A TEŞEKKÜRE GELDİLER

        KOCAELİ (İHA) - İzmit merkeze yaklaşık 15 kilometre uzaklıktaki Böğürgen köyünden, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'a teşekkür için geldiler.

        Böğürgen muhtarı İrfan Doğdu, azaları Yüksel Cansever, Sedat Akdağ ve Hamdi Çetinkaya ile birlikte Başkan Doğan'ı makamında ziyaret ettiler. Ak Parti İzmit İlçe eski yöneticisi Kadir Cansever'in de yer aldığı ziyarette konuşan muhtar İrfan Doğdu "Kısa zamanda köyümüzde çok işler yaptınız. Camimizin klimasından, çeşmeye, sıcak asfaltına, parkesine kadar bir çok hizmetiniz oldu. Sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır" dedi.

        Başkan Doğan da yapılan hizmetlerin vatandaşlar tarafından taktir görmesinin kendilerini memnun ettiğini ifade ederek "Gecemiz gündüzümüz, halkımıza hizmet etmekle geçiyor. Bir yıl öncesine kadar köylerin sorumluluğu bizde değildi. Son mahalli seçimlerle birlikte 50 köyün sorumluluğu bize geçti. Artık sadece şehirdeki mahallere değil köylere de hizmet götürüyoruz. Kısa zaman içinde köylerimizde çok işler yaptık. Şehirde ne hizmet varsa köyde de onun olması taraftarıyız. Yaptığımız hizmetlerle köylerimizi cazibe merkezi haline getiriyoruz. Eskiden köyden şehre göç olurdu, artık bunun tam tersini yaşayacağız. Şehirdeki insanlar, yapılan hizmetleri görünce köyde yaşamak isteyecekler. Bizim köylerimiz Avrupa'nın köylerinden daha güzeldir. Köylerimizdeki samimiyeti, kadirşinaslığı gördükçe daha çok hizmet etmek istiyoruz. İmkanlarımız doğrultusunda hizmetlerimiz bundan sonra da devam edecektir" şeklinde konuştu.

        (GY-AY)

        02.12.2015 09:53:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa