Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        REKTÖR ÇAKAR ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

        DÜZCE (İHA) - Düzce Üniversitesi şeffaflık, katılımcılık ve hesap verebilirlik ilkeleri kapsamında öğrencilerin sorunlarını, beklentilerini ve önerilerini paylaşmalarını sağlamak amacıyla "Rektörümüz Öğrencilerimizle Buluşuyor" toplantısını gerçekleştirdi.

        Cumhuriyet Konferans Salonu'nda düzenlenen programa, Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Rektör Yardımcıları, öğrenciler katıldı.

        Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, öğrencileri dinlemek üzere bu toplantıyı gerçekleştirdiklerini ifade ederek, ulaşım ve barınma hariç tüm konularda öğrencilerin sorularına açık olduklarını sözlerine ekledi. Rektör, "Öğrencilerimizin hangi tür sıkıntıları var? İyileştirme önerileri nelerdir? Bu düşünceleri öğrenmek bizim için bir fırsattır" sözleriyle konuşmasını sonlandırdı.

        Açılış konuşmasının sonrasında öğrencilerin sorularına geçildi. Gelen soruları tek tek not alan Rektör ve yönetim, iletilen konularda çözüme yönelik değerlendirmelerde bulundu.

        Öğrenciler, eğitim-öğretim, yemekhane, formasyon eğitimi, laboratuvar malzemeleri, derslik talebi, sosyal imkanlar gibi birçok konuda soru, dilek ve önerilerini birinci ağızdan Üniversitemiz yönetimine iletme imkanı elde etti.

        Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, öğrencilere hitaben, "Devlet malına saygılı olmanızı, çevre bilinciyle hareket etmenizi, sosyal medyada ve kendinizi ifade ettiğiniz tüm platformlarda kullandığınız üsluba hassasiyet göstermenizi rica ediyorum" diyerek öğrencilerden beklentilerini dile getirdi.

        Öğrenciler, yönetimin kendi düşüncelerine önem vermesi ve sorunlarına çözüm yolları üretmesini memnuniyetle karşıladı.

        Rektörümüz Öğrencilerimizle Buluşuyor adlı toplantı, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

        (AY)

        02.12.2015 09:49:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
         Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa