Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AYDIN'DA YAŞAYAN ORDULULAR DERNEKLEŞİYOR

        RUCHAN DURGUT

        AYDIN (İHA) - Aydın'da yaşayan Ordulu, Öğretmen, Polis, Asker, Savcı, Doktor, Din Görevlisi, Memur, İş Adamı, Turizmci, Gazeteci vb mesleklerden en üst düzeyde başarılı olmuş kişiler dernekleşme yolunda önemli adımlar attı.

        Kahve Bahane'de bir araya gelen Ordu'luların toplantısına Vali Erol Ayyıldız, Aydın Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Murat Kırkaya, Aydın Cumhuriyet Savcısı Ahmet Çamoğlu, Milas Cumhuriyet Savcısı Metin Özbay, Marmaris Ordulular Dernek Başkanı Nurda Zaimoğlu ve Aydın'da yaşayan Değişik Meslek Gurubundan çok sayıda Ordulu katıldı.

        Vali Erol Ayyıldız kahvaltıda yaptığı konuşmada "Aydın çok güzel bir yer, çokta özel bir yer. Görevinde, mesleğinde başarılar elde etmiş, çok iyi yerlere gelmiş her meslekten Ordulu ile bir arada olmaktan mutluyum.

        Hemşericilik bilincini her anlamda kullanırsak yaşadığımız ilimiz Aydın da kazanır,Aydın'daki Ordulular da kazanır.

        Hemşericilik hukukunun gelişmesi,hemşerilerin birbiriyle sosyal münasebetleri yaşadığımız alanı da mutlu kılar. Aydın'a bu durum katkı sağlar. Mutlu ve sosyal insanlar, bulunduğu yeri de yükseltir. Hemşericilik bilincinin sağlam olması sosyal kültürel dinamiği de hayata geçirir. Dolayısıyla hem doğduğumuz topraklara hem de yaşadığımız topraklara kazanım olarak geri döner bu durum. Burada Ordu'lularla, siz değerli insanlarla birlikte olmak yaptığımız kahvaltıyı daha anlamlı ve özel kıldı. Dernekleşme adı altında bir araya gelişinizin sizlere, Ordu'ya ve Aydın'a hayırlar getirmesini temenni ediyorum" ifadelerini kullandı .

        Kahvaltıyı düzenleyen Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Bayram Çelebi Karataş, dernekleşmek için birkaç toplantı daha düzenleyeceklerini ve Aydın'da yaşayan Orduluların Sosyal ve Kültürel olarak kazanımları için dernekleşme çalışmalarının bundan sonra hız kazanacağını ifade etti.

        (RD-MB-İK-Y)

        02.12.2015 09:48:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa