Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BÜNYAN BELEDİYESİ TOKİ MAHALLESİNİ ASFALTLADI

        KAYSERİ (İHA) - Bünyan Belediyesi sıcak asfalt çalışmalarına Sağlık mahallesinden sonra TOKİ mahallesinde de devam etti. Sabah saatlerinde başlayan TOKİ Mahallesi sıcak asfalt çalışmaları hummalı bir çalışmayla kısa sürede tamamlandı.

        TOKİ Mahallesinde yapılacak olan yeni spor kompleksi ve park alnı açma esnasında bozulan yol asfaltlanarak kullanıma açıldı. Mahallede hem yeni ve devasa bir park alanı elde edildi hem de doğalgaz hatları çekilerek alt yapı tamamlandı.

        Yürütülen çalışmaları yakından takip eden Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu modern ve daha yaşanabilir bir Bünyan için çalışmaların sürdüğünü kaydetti. Bu yıl itibariyle açılan yollarda alt yapı eksiklerin giderildiğine dikkat çeken Başkan Gülcüoğlu; TOKİ mahallesinde de bozulan yol yapılmadan önce doğalgaz çalışmalarının tamamlandığını belirtti.

        Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu yapılan çalışmaya ilişkin yaptığı değerlendirmede:"TOKİ mahallesindeyiz buranın daha önce asfaltı yapılmıştı fakat bu mahallemizin eksik olan bir park yeri ihtiyacı vardı. Spor kompleksi niteliğinde bir park alanı açtık. Gelecek sene inşallah kısa zaman içerisinde bunu hizmete vereceğiz. Bütün çalışmalar yapılırken buradan yüzlerce kez ağır tonajlı kamyonlar çıktı. Malumunuz buradan önemli oranda bir hafriyat çıkardık. Bir dağ kestik alan elde edebilmek için bu çalışmalar yapılırken yol bozuldu. Bu çerçeve vatandaşımızı rahatlamak adına yeniden buranın sıcak asfalt çalışması yapıldı. Hizmete verdik hayırlı olsun diyorum. İnşallah önümüzde ki yaz da buranın spor kompleksi niteliğinde park açılışını yaparak vatandaşımızın hemşehrilerimizin her yaştan her gruptan hemşehrimizin kullanımına vereceğiz. Tabi ki burada yolu açınca biz hemen o çerçevede doğalgaz çalışması yaptırdık. Doğalgaz alt yapısı bu bozulan yolla birlikte gelmiş oldu doğalgaz alt yalıtımı da girdi, bütün bu binalarımızın doğalgaz bağlantısı yapıldı ve tekrar üzerini sıcak asfalt ile kapattık" şeklinde konuştu.

        Başkan Gülcüoğlu asfaltlama çalışmalarının farklı mahallerde gelecek yıl da devam edeceğini sözlerine eklerken, çalışanlara tatlı ikramında bulunarak personel ile hatıra fotoğrafı çektirip gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

        (AÖ-Y)

        02.12.2015 09:39:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa