Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İNTERNET BU DEFA YUVA KURDU

        - TELEFONUNU SATIP AŞKINI KAÇIRAN GENÇ, EFELİĞİ SAYESİNDE MURADINA ERDİ

        İBRAHİM KILINÇ

        AYDIN (İHA) - Dijital alem ve internet pek çok defa yuvaları yıkarken, zaman zaman da yuva kuruyor. Aydın'ın İncirliova İlçesi'nde yalnız yaşayan bir genç internetten tanıştığı kıza aşık olunca hayatta sahip olduğu tek varlığı olan cep telefonunu satıp yol parası yaparak Tokat'taki aşkını kaçırdı. Gencin bu cesareti ve mertliğini beğenen Tokatlı kızın ailesi kızlarını Aydınlı gence verip destek oldu.

        Edinilen bilgiye göre; Aydın'ın İncirliova İlçesi'nde yaşayan ve geceleri görme sıkıntısı yaşadığı için genellikle vaktini bilgisayar başında geçiren 22 yaşındaki Burak Bulut, internetten gördüğü Büşra Bulut'a arkadaşlık isteği gönderdi. İlk etapta reddedilen genç aşık ısrarında devamlı olunca Tokatlı Büşra'nın gönlünü almayı başardı. Bir süre cep telefonu ile sesli ve görüntülü görüşme yapan Burak ile Büşra sonunda birbirlerine aşık olup evlenmeye karar verdiler.

        "KIZI EFELİĞİ VE CESARETİ SAYESİNDE ALABİLDİ"

        Sevdiği kızı kaçırmaya karar veren Aydınlı Genç Burak Bulut aşkın insanın gözünü adeta kör ettiğini belirterek "Büşra'yı kaçırmaya karar verdim. Kendisi de kaçmaya razı oldu ama elde avuçta bir şey yok. Annem hasta, kimseye de yük olmak istemediğim kimseye bir şey demedim. Akıllı telefonum vardı gidip onu sattım. Trenle İzmir'e İzmir'den otobüsle Tokat'a gittim. Tokat'tan kızı kaçırıp Sivas'a yakalanmamak için Sivas'tan Ankara'ya Ankara'dan da İzmir'e kaçtık. İzmir'den yine trenle İncirliova'ya geldik. Tabi kızın ailesi kısa bir süre sonra bizi buldu. Mert ve delikanlı davrandığım için kızlarını verdiler ve bize destek oldular. Daha sonra İstanbul'da yaşayan Dayım gelip kızı istedi. Dünya gözü ile Büşra'yı gördükten sonra akıllı telefona da gerek kalmadı. Çok mutluyuz. Hayata yeniden başlayacağım" dedi.

        (İK)

        02.12.2015 09:33:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa