Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KUŞADASI GENÇLİK MECLİSİ'NDEN AIDS HAFTASI ETKİNLİKLERİ

        ZAFER HACISALİHOĞLU

        AYDIN (İHA) - Kuşadası Kent Konseyi Gençlik Meclisi, AIDS ile mücadele haftası kapsamında bir dizi etkinlik düzenledi.

        Gençlik Meclisi öncülüğünde düzenlenecek etkinliklere Kuşadası Belediyesi, Toplum Gönüllüleri, Türkiye Aile Sağlığı ve Planlanması Vakfı, Kızıl Şemsiye Cinsel Sağlık ve İnsan Hakları Derneği, UNFPA ve OK katkı sağladı.

        Cinsel yolla bulaşan hastalıklara karşı gençlerin bilinçlendirilmesini amaçlayan etkinlikler kapsamında açılan stantlarda bilgilendirme slaytları gösterilirken çeşitli materyaller dağıtıldı. Sunumların ve atölye çalışmalarının yanı sıra film gösterimleri de yapıldı. Kuşadası Gençlik Meclisi Başkanı Mehmet Gürkan Tığoğlu, düzenlenen etkinliklerle, gençlerin cinsel sağlık eğitimlerine katkı sağlamak ve HIV/AIDS ile yaşayanların insan haklarına dikkat çekmek istediklerini belirtti. Tığoğlu, "HIV/AIDS ile yaşayanlara yönelik ayrımcılıkla mücadele etmek amacıyla düzenlenen etkinliklerde, Türkiye'nin farklı illerinde gençler kendi haklarını savunmakta, HIV/AIDS ile yaşayan insanların yanlarında yer almakta ve ayrımcılığa karşı seslerini yükseltmektedir. Biz de Kuşadası'nda yaşayan gençlerle birlikte bu çalışmaları başlatıp konuyla ilgi farkındalık yaratmayı hedefledik" dedi.

        (ZH-MB-İK-Y)

        02.12.2015 09:16:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa