Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        "YAŞASIN KAVUNİÇİ" 4 ARALIK'TA BİR KEZ DAHA SERGİLENECEK

        ZAFER HACISALİHOĞLU

        AYDIN (İHA) - Kuşadası Belediye Tiyatrosu tarafından 27 Kasım'da ilk kez sergilenen yeni sezon oyunu Aziz Nesin'in "Yaşasın Kavuniçi" yoğun ilgi üzerine 4 Aralık tarihinde bir kez daha seyirciyle buluşacak.

        Sezonu, 27 Kasım'da, Aziz Nesin'in doğumunun 100'üncü yıldönümü nedeniyle seçilen "Yaşasın Kavuniçi" adlı oyunla açan Kuşadası Belediye Tiyatrosu Erkan Yücel Oyuncuları büyük bir ilgiyle karşılandı. Erkan Yücel Sahnesi'nde sergilenen oyunu pek çok izleyici ayakta izlerken, çok sayıda izleyici ise içeri giremediği için geri dönmek durumunda kaldı. Yoğun talep nedeniyle oyun 4 Aralık Cuma günü saat 19.00'da Erkan Yücel Sahnesi'nde bir kez daha sergilenecek.

        "Yaşasın Kavuniçi" adlı oyunun yönetmenliğini Ramazan Aksoy, yardımcı yönetmenliğini ise Mehmet Turan yapıyor. Oyunda Kuşadası Belediyesi Erkan Yücel Oyuncularından Seda Ayaz Nasuhoğlu, Gülfem Günaydın, Hakan Kutay Pekgöz, Münir Emre Vedin ve Mehmet Turan rol alıyor.

        (ZH-MB-İK-Y)

        02.12.2015 09:15:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa