Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AYDIN TİCARET ODASI'NDAN KUŞADASI TİCARET ODASI'NA ZİYARET

        ZAFER HACISALİHOĞLU

        AYDIN (İHA) - Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Namık Kemal Daylan, Yönetim Kurulu Üyeleri Müslüm Yıldırım, Seydi Yıkılmaz, Ahmet Semih Arcan ve Mali Danışman Mustafa Oğuzkaan da hazır bulundu.

        Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken, Başkan Yardımcıları Coşkun Cerit, M. Fatih Erkul, Sayman Üye Ergün Evran, Yönetim Kurulu Üyeleri Kanat Ay Karul, Şenol Bakış, Kaan Şahbaz, Nuri Tuncal'ın gerçekleştirdiği ziyarette Aydın ili ve Kuşadası ilçe geneli sorunlar görüşüldü. Seçimler sonrası ekonomik durum ve Rusya krizinin turizme ve ekonomiye yansımalarının değerlendirildiği ziyarette, turizm ve ekonomide istikrarın sağlanması için krizin en kısa sürede çözüme kavuşması gerektiği gündeme geldi.

        Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan tarafından sezon sonu değerlendirmesi ve kış aylarında özellikle yakın bölgelerden gelen yerli turistin öneminin anlatıldığı ziyaret, Büyükşehir yasasının ilçelere yansıması ve su fiyat tarifelerinin yüksekliğinin gündeme gelmesi ile devam etti. Ziyaretin sonunda, Aydın bölgesi Oda-Borsaları olarak, bölgesel sorunların tespiti ve ilgili makamlara ulaştırılması için görüş birliğine varıldı.

        (ZH-MB-İK-Y)

        02.12.2015 09:14:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa