Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÜLKÜ OCAKLARI BAYIRBUCAK TÜRKMENLERİ'NE 2 TIR YARDIM GÖNDERDİ

        (FOTOĞRAFLI - GÖRÜNTÜLÜ)

        HABER : ALİ GÖÇ

        KAMERA : ALİ GÖÇ

        KAYSERİ (İHA) - Ülkü Ocakları Kayseri Şubesi tarafından başlatılan yardım kampanyası sonucunda toplanan 2 TIR ihtiyaç malzemeleri, teslim edilmek üzere yola çıktı.

        Ülkü Ocakları tarafından geçtiğimiz hafta başlatılan ve kent merkezinde açılan stant ile Bayırbucak Türkmenlerine gönderilmek üzere Kayserililerden toplanan ihtiyaç malzemelerini taşıyan 2 TIR, Kilis'te bulunan Türkmen kamplarına gönderilmek üzere yola çıktı. Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Binası önünden kalkan TIR'ları Ülkü Ocakları Kayseri Şube Başkanı Aytaç Gezici ve beraberindekiler uğurladı. Burada bir açıklama yapan Aytaç Gezici, her zaman mazlumun yanında olduklarını söyledi. Gezici, "Bayırbucak Türkmenlerine yapılan saldırılar son günlerde vahim bir duruma ulaşmıştır. Esad Rus desteğini de arkasına alarak Türkmen Dağı'nı ve soydaşlarımızı ateş çemberine almıştır. Hem soydaşımız hem de dindaşımız olan Türkmenler, Suriye sınırımızın güvencesidirler. Türklüğün bu coğrafyadaki temsilcisidirler. Ülkü ocakları olarak mazlumun dinini, ırkını ve mezhebini hiçbir zaman sormadık ve sorgulamadık. Zulüm kimden gelirse gelsin, her daim karşısında olduk ve olmaya da devam edeceğiz" dedi.

        Gezici ayrıca, "Dün Doğu Türkistanlı kardeşlerimizin acısını saran ülkü ocakları, bugün de Türkmen kardeşlerimiz için elinden gelenin fazlasını yaptı ve yapmaya devam edecektir. Gıdadan giyime, ilaçtan bebek ihtiyaç maddelerine kadar yardımsever Kayseri halkının katkıları ile 2 TIR yardım maddesi soydaşlarımıza ulaşmak için yola çıkacaktır. Kayseri Ülkü Ocakları'nın bizzat elleriyle teslim edecekleri bu yardım malzemelerinin toplanmasında emeği geçen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

        (AG-AÖ-Y)

        02.12.2015 08:30:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa