Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MAHALLE SAKİNLERİNDEN MARİNAYA TEPKİ

        - DATÇA'DA YAPIMI DEVAM EDEN MARİNA'NIN BAZI YOLLARI KAPATMASI NEDENİYLE KARAKÖY AKÇABÜK MEVKİSİNE ULAŞIMIN ENGELLENDİĞİ AÇIKLANDI.

        BEKİR TOSUN

        MUĞLA (İHA) - Muğla'nın Datça ilçesinde yapımı devam eden Marina'nın bazı yolları kapatması nedeniyle Akçabük mevkisindeki arazilere ulaşımın güçlüklü yapıldığı açıklandı.

        Yaklaşık 500 dönümün üzerinde arazisi bulunan Karaköy Akçabük mevkisindeki arazilere ulaşımın güçlükle yapıldığını belirten Karaköy Muhtarı Halil Hayta, "Akçabük mevkisine giden yolumuzu marina kapattı. Mahallemizin arazilerine geçen bir tahliye yol açtılar, ama sadece traktörün geçebildiği yoldan başka hiç bir araç geçemiyor. Arazilerimizde dönümlerce domates binlerce zeytin ağacı var. Arıcılar kovanlarına gidemiyor. Biz gerekli mercilere başvurduk, ama bize hiçbir yetkili cevap vermedi. Marina hem yolumuzu kapattı, hem de var olan yolumuzu bozdu" dedi.

        (BT-İK)

        02.12.2015 08:04:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa