Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÖĞRENCİLERİN NİKSAR ZİYARETİ

        SEDAT ÖZATA

        TOKAT (İHA) - Tokat'ta bir kolej öğrencileri Niksar ilçesini ziyaret etti.

        Kültür ziyaretleri kapsamında Anadolu'nun ilk başkenti olan Niksar ilçesini ziyaret eden TED Tokat Koleji öğrencileri, "Tarihi ve doğasıyla en çok akıllarda kalacak yer Niksar ilçemiz olacak" dediler.

        Ziyaretler hakkında kısa bir açıklama yapan okul müdürü Mustafa Çakır, "Amacımız bölgemizin bilinmeyen saklı bahçelerini, saklı cennetlerini öğrencilerimize gösterebilmek. Bu nedenle de bu tarz organizasyonları dönem içerisinde düzenliyor olacağız. Bugünde Türklerin Anadolu'ya gelmesiyle kurulan Danişment Beyliğinin ayak izlerini takip etmek ve Anadolu'ya kültürel anlamda kazandırdıklarını yerinde görmek amacıyla okulumuz 6/A ve 7/A sınıfı öğrencileriyle beraber Niksar Yağıbasan Medresesi'ne okulumuz öğrencileriyle birlikte gezi yapma fırsatı bulduk" diye konuştu.

        Çakır, bu tarz organizasyonlarla beraber, öğrencilerin bölgenin tarihi, turistik, kültürel, coğrafik özelliklerini yerinde öğretmeyi planladıklarını sözlerine ekledi.

        (SÖZ-SLH)

        01.12.2015 20:56:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tokat İlçeleri
        Tüm Tokat Haberleri
         Tokat

        Tokat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa