Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        "BİR LOKMA DA SEN AL" ETKİNLİĞİ

        - "BİR LOKMA DA SEN AL" ETKİNLİĞİNDEN ELDE EDİLEN 2 BİN TL, HACI İLBEY İLKOKULU'NA TESLİM EDİLDİ

        HÜSEYİN TAYYAR

        TEKİRDAĞ (İHA) - Malkara Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri tarafından, "Bir Lokma Da Sen Al" projesi kapsamında düzenlen mekik günü etkinliğinden elde edilen 2 bin TL, öğrenciler yararına kullanılmak üzere Hacı İlbey İlkokulu Okul Aile Birliği'ne teslim edildi.

        Malkara Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali İhsan Uslu, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nuran Başkütük, Kadın Meclisi Üyeleri Hülya Kaya, Ayla Türgen, Neslihan Kökten, Mihriban Bozkurt, Nilgün Meral ve Sebahat Girgin, Hacı İlbey İlkokulu'na giderek, Okul Müdürü Hülya Nuşin Gürsoy, Müdür Yardımcısı Nihan Yamaner ve Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı Gamze Uydacı ile görüştü. Nuran Baştürk başkanlığındaki heyet, "Bir Lokma Da Sen Al" etkinliğinden elde edilen 2 bin TL geliri, Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı Gamze Uydacı'ya verdi.

        Verilen emek ve yapılan katkılardan dolayı Malkara Belediyesi'ne ve Kent Konseyi Kadın Meclisi'ne teşekkür eden Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı Gamze Uydacı, Malkara Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi 2. grup projesi olan "Bir Lokma Da Sen Al" etkinliğinden elde edilen gelirin, okul aile birliği tarafından Hacı İlbey İlkokulu öğrencilerinin ihtiyaçları doğrultusunda kullanılacağını bildirdi.

        (HT-MEF-Y)

        01.12.2015 20:02:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa