Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KOMAGENE 2016 YOL HARİTASINI ÇİZDİ

        (FOTOĞRAFLI - GÖRÜNTÜLÜ)

        HABER : HALİL DAĞ

        KAMERA : HALİL DAĞ

        GAZİANTEP (İHA) - Türkiye'nin lider çiğköfte markası olarak faaliyet gösteren Komagene, Gaziantep'te düzenlenen toplantıda ile 2016'da ki yol haritası çizildi.

        Gaziantep'te bir otelde gerçekleştirilen Komagene, çiğköfte markası, Yüksekova, Hakkari'ye kadar özel araçla hizmet veriyor. Gerçekleştirilen toplantıda Komagene çiğköfte markasının 2016 yol haritası çizildi. Toplantı sonrasında konuşan Komagene Genel Müdürü Çetin Tekdemir Gaziantep'te Güneydoğu ve Doğu bölgesinde 150'ye yakın bayi açtıklarını belirti. Tekedemir, "2016'daki hedef vizyon toplantımızı yapıyoruz. 5 yıl içinde 1600 tane şube olma hedefimiz var. Bu hedeflerimizi, buradaki doğu ve Güneydoğu bölgesindeki bayilerimizi paylaşıyoruz. Komagene 800'e yakın şubesiyle Avrupa'da 20'e yakın şubesiyle faaliyet gösteriyor. Türkiye'nin lider çiğköfte markası olarak, faaliyet gösteriyoruz. Şuan, doğu da ve Güneydoğu Anadolu da kendi aracıyla soğuk zincire sevkiyat yapan tek çiğköfte firması biziz. Yüksekova, Hakkari'ye kadar kendi aracımız gidiyor. Burada yöre halkına kaliteli lezzetli sağlıklı çiğ köfteyi komagene olarak sunmak istiyoruz. Burada bayilerimizi iç eğitime alıyoruz onlara vizyonumuza gelecekte neler yapmamız gerektiğini müşteriye nasıl hizmet vereceğini anlatıyoruz. Bunun akabinde de her bayimizde 2016'da iş geliştirme hijyen eğitimleri kalite eğitimleri vererek işimizi geliştireceğiz. Özellikle Gaziantep bizim mal tedarik yaptığımız bölgelerden bir tanesi bulgurumuzun salçamızın bir kısmını ve baharatlarımızı Gaziantep'ten alıyoruz o yüzden bu bölge bizim için aynı zamanda tedarikçi bölgesi komagene ismi de bu bölge de ismi Şanlıurfa'yla Adıyaman bölgesi tarihte yaşamış bir medeniyetin ismi ilk defa çiğköftenin yapılmış olduğu komagene medeniyetinin ismi bizde marka olarak koyduk. Bu yörenin markası bu yörede isim almış markayız ve Türkiye'nin en büyük çiğ köfte markası biziz" şeklinde konuştu.

        (HD-SD-Y)

        01.12.2015 18:45:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa